90 POSTO ŽENA NAJVIŠE VOLI BAŠ OVAJ OBLIK PENI*A: Odnos je svaki put NEVEROVATAN, čak i kad je muškarac NEISKUSAN
Ilustracija, Foto: Freer Law / Alamy / Alamy / Profimedia

SAZNAJTE

90 POSTO ŽENA NAJVIŠE VOLI BAŠ OVAJ OBLIK PENI*A: Odnos je svaki put NEVEROVATAN, čak i kad je muškarac NEISKUSAN

Ako pitate žene, većina će vam reći da im nije važna veličina peni*a da bi bile zadovoljene, ali to nije istina u potpunosti.

Objavljeno:

U brojnim anonimnim anketama veliki broj dama je otkrio da ipak preferira "malo veći", ali najviše je bilo onih koje su rekle da je najbolji "zakrivljeni". Ali ne bilo kako zakrivljen...

Postoje tri vrste "zakrivljenih" peni*a - oni koji idu u stranu, blago savijen nagore i zakrivljen nadole. Čak 90 odsto njih je reklo da ubedljivo najviže uživaju kada je organ blago zakrivljen nagore.

Ovaj oblik obično porede sa bananom, a njegova prednost je što tokom se*sa konstantno stimuliše gornji deo vagine, baš tamo gde se nalazi G-tačka. Neprestani pritisak na ovu tačku pruža eksplozivan užitak, pa čak i ako muškarac i nije posebno vešt u se*su.

U slučaju da je peni* zakrivljen nadole, poput kuke, to je već problem i da bi žena uživala u se*su neophodno je pažljivo odabrati pozu. Misionarka na dolazi u obzir jer je u tom slučaju odnos vema bolan. Najbolji je dogi jer je peni* zakrivljen prema dole i u ovoj pozi odlično stimuliše G-tačku. Dobra poza je i kada je žena gore, ali okrenuta leđima muškarčevom licu.

seks
foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

Kod najvećeg broja muškaraca peni* ide u stranu (stručnjaci za se*s kažu da to ima veze sa masturbacijom, odnosno rukom koju tom prilikom koriste), što može da bude bolno za ženu ukoliko i kod nje vaginalni kanal nije zakrivljen. Ovaj problem je lakše rešiti jednosvanim pomeranjam karlice i nameštanjem tako da i ženi i muškarcu bude udobno i prijatno.

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

(Espreso/srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.