NAJPOZNATIJI KEČER NA SVETU OTKRIO KAKO JE SMRŠAO 20 KILOGRAMA: Samo je rešio da APSTINIRA od OVOGA
Hulk Hogan, Foto: Profimedia

dijeta

NAJPOZNATIJI KEČER NA SVETU OTKRIO KAKO JE SMRŠAO 20 KILOGRAMA: Samo je rešio da APSTINIRA od OVOGA

Hulk Hogan se drekao samo jedne stvari i smršao 20 kilograma

Objavljeno:

Hulk Hogan, najpoznatiji kečer na svetu, otkrio je kako je uspeo da smrša 20 kilograma.

"Bilo mi je muka od toga da sam bolestan i umoran od velike količine alkohola i brze hrane", rekao je.

Hogan (70) je rekao je da je njegova apstinencija od alkohola počela u novogodišnjoj noći jer je želeo da napravi mali predah od pića, ali je prošlo osam meseci od njegovog poslednjeg gutljaja.

Alkohol
Alkoholfoto: AP

"To je sve promenilo", rekao je Hogan osnivaču TMZ-a Harviju Levinu i izvršnom producentu Čarlsu Latibodijeru. Hogan, čije je pravo ime Teri Džin Bolea, otkrio je da bi njegovo piće dovelo do prejedanja brzom hranom.

Primetio je izuzetne promene kada je ukinuo alkohol i brzu hranu i fokusirao se na svakodnevnu vežbu. „Nisam jeo kasno uveče - nisam više jeo brzu hranu. Odmah sam počeo da mršavim“, rekao je Hogan za izdanje.

Hulkster je objasnio da je znao da treba da dođe do promene nakon što je počeo da pije i da se prejeda nakon što je primetio da će mu zglobovi buknuti. Dvanaestostruki svetski šampion rekao je da mu je njegovo "zdravstveno putovanje" omogućilo da se bolje uskladi sa svojom verenicom koja ima 45 godina. Njih dvoje su objavili veridbu na venčanju njenog najboljeg prijatelja u julu.

Hogan je rekao da je njegova redovnost sa alkoholom počela tokom njegovog 40-godišnjeg perioda kao profesionalnog rvača.

Hulk Hogan
Hulk Hoganfoto: Printscreen/Youtube/WWE

„Pili bismo pivo pre mečeva. Pivo posle utakmica. I otišli ​​bismo u hotel i svi bismo se našli u baru. Bilo je to kao deo čitavog "tripa" rvanja“, rekla je 70-godišnja američka ikona. U nedavnom intervjuu za „Mišić i zdravlje“, Hogan je rekao da nema „ličnost koja izaziva zavisnost“ i da se ne brine o tome da li će ikada ponovo da počne da pije. On je detaljno opisao borbe koje su on i mnogi njegovi kolege rvači imali van ringa zbog toga što su mu prepisivali lekove protiv bolova za povrede koje su dovele do toga da su mnogi postali zavisnici.

„Snažno sam udarao tablete protiv bolova jer sam morao da izdržim 25 procedura, uključujući deset na leđima, operacije lica od udaranja nogama, zamene kolena i kuka, i operacije abdomena i ramena. Nakon skoro godinu dana bez dodirivanja pića, Hogan je rekao da nije završio sa pićem zauvek, ali ako se vrati, podneće to lakše nego u svojim mlađim danima. „Nikad ne bih pio svaki dan, znate, kao što sam radio kada sam se rvao“, rekao je za TMZ.

Bonus video:

00:17

ZA 12 MESECI SLEDILA OVIH 9 TRIKOVA ZA MRŠAVLJENJE I SKINULA VIŠAK SALA: Kilogrami sigurno idu dole ako ih se pridržavate (VIDEO)

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.