OVA NEDELJA JE NAJJAČI UDAR ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Astrolog upozoravio KOGA ĆE PROGANJATI PROŠLOST
Vladimir Vlajić, Foto: Printscreen/Youtube/PrvaTV

MORATE ZNATI

OVA NEDELJA JE NAJJAČI UDAR ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Astrolog upozoravio KOGA ĆE PROGANJATI PROŠLOST

Ovaj mesec je u astrološkom smislu "paklen"

Objavljeno:

Avgust 2023. godine je mesec koji su astrolozi proglasili "paklenim". Razlog je što dosta planeta ide retrogradnim hodom, a to znači da ćemo morati da gledamo unazad. Astrolog Vladimir Vlajić otkrio je šta možemo da očekujemo ove nedelje, a nedeljni horoskop od 21. do 27. avgusta 2023. godine već obećava zanimljiva dešavanja.

"Imamo dosta retrogradnih planeta. One označavaju da moramo da se osvrnemo preko ramena. Ovo je jedino dobar period da neke stvari privedemo kraju. Za neke novine moramo da ostavimo period od 15. septembra. Merkur kreće retrogradno od srede, mada se već sada oseća. Ovo je najosetljiviji trenutak. Sada ništa ne treba da potpisujete niti da pravite neke dogovore. Sredinom septembra planete kreću direktno i otvaraju nam puteve ka novinama", rekao je astrolog u emisiji "150 minuta" na Prvoj.

PROGNOZA ZA SVE ZNAKE HOROSKOPA

"Sam početak nedelje nije najbolji momenat za Ovnove kada su u pitanju finansije. Biće finansijskih odliva, treba da povedu računa kako troše. Druga polovina nedelje je vezana za novu ljubav, biće zanimljivih kontakata. Za zauzete ovo jeste napetija nedelja. Imaće osećaj da partner nešto krije. Što se tiče bitnih kontakata, desiće se poslovni u četvrtak i petak. Treba nešto dobro da iskoriste. Treba da povedu računa o stresu.

Bikovima je zdravstveni segment dobar. Sam početak nedelje kod zauzetih je napet, dok će druga polovina nedelje biti dosta bolja, tada će se popraviti partnerski odnosi. Slobodnima dolazi neko poznat, neko iz prošlosti. U poslovnom segmentu, nešto će isplivati na površinu, kod nekih dobro, kod nekih loše. Mogu da saznaju ko ih sabotira, ko su im neprijatelji, ali i da dobiju neočekivanu podršku. Biće dosta uspešni u narednoj nedelji, ova će im biti samo priprema.

Retrogradni Merkur najviše utiče na Blizance i Device. Blizanci jure svoj rep u ovoj nedelji. Trebalo bi da se opuste i da ne planiraju ništa bitno. Kod njih je naglašeno sve što je vezano za prošlost. Rakovi mogu da imaju probleme sa stomakom i nesanicom. Zauzeti će upoznati osobu iz neposrednog okruženja, dok će se zauzeti baviti porodicom i nekretninama. U ovoj nedelji ne treba to da pokrenu, ukoliko planiraju neko proširenje. Povoljan im je period za poslovni segment, prestaće da ih muče finansije.

Lavovima je stomak na udaru. Tokom cele nedelje radiće ono što im prija u ljubavi. Oni koji su vezi ili braku biće nervozniji. U poslovnom segmentu, ovo je nedelja u kojoj vlada stagnacija. Ne treba ništa da guraju na silu. Device su pogođene retrogradnim Merkurom, treba da povedu računa o cirkulaciji. Ništa da ne potpisuju. Zauzete Device brinu oko mlađeg člana porodice. Izgleda da će kod zauzetih postojati odvojenost. Slobodnima se javlja neko iz prošlosti, najverovatnije u subotu uveče. Device pripremaju neku strategiju za posao.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Vage su nervozne. Trebalo bi da se aktiviraju oko nekog sporta ili nečega što će ih opustiti. Ovo je napetiji aspekt za zauzete Vage, savet je da ništa ishitreno ne izgovaraju i ne menjaju. Nije momenat da menjaju stvari dugoročno, već da se primire. Emotivno će morati da se potrude oko nekoga. Treba da vode računa o papirima i u saobraćaju.

Škorpije treba da vode računa o psihi i nervozi. Kod zauzetih postoji nesklad. Sa Marsom u Vagi, ovo je jedna potisnuta energija, a nervoza može da traje narednih mesec i po dana. Kada je poslovni segment u pitanju, može da se javi problem sa organizacijom. Emotivni kontakti ih pokreću od vikenda.

Strelčevi treba da vode računa o potencijalnim urološkim zdravstvenim problemima. Emotivni segment kod zauzetih teče u najboljem redu, a kod slobodnih donosi flert, ali ne i ulazak u vezu. Postoji mogućnost da nešto naplate ove nedelje, ali sredinom stoje troškovi. Jarčevi mogu da imaju problem sa krvnim pritiskom. Mogu da upoznaju nekoga na putu, dok zauzeti planiraju putovanje. Stoji im mogućnost da u utorak ili sredu nešto naplate, ali druga polovina je bolja za posao. Moći će da reše nešto što je vezano za sudski spor.

Vodolijama je naglašen aspekt za prehlade. Stoji im ljubav na daljinu, desiće se nešto lepo. Kod zauzetih nema nikakvih promena. Ribama ova nedelja predstavlja potencijalni problem sa hormonima. U emotivnom segmentu stoje svađe, a kod slobodnih se pojavljuje neko putem društvenih mreža. Utorak i sreda mogu da donesu problem sa institucijama. Stoji im napetost sa partnerima, trebalo bi da spuste loptu", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Bonus video: Natalna karta Vladimira Putina

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.