OVU NAMIRNICU SRBI JEDU SVAKI DAN, A NE ZNAJU DA UTIČE NA INTIMNE ODNOSE: Kada ovo čujete, neće vam biti DOBRO
Odnosi, Foto: Profimedia

SAZNAJTE

OVU NAMIRNICU SRBI JEDU SVAKI DAN, A NE ZNAJU DA UTIČE NA INTIMNE ODNOSE: Kada ovo čujete, neće vam biti DOBRO

U anketi od 4.600 ljudi, otkrili su da je 73% ljubitelja topljenog sira intimno najmanje jednom mesečno, u poređenju sa 63% onih koji ne vole da ga jedu

Objavljeno:

Vreme je da pričamo o korelaciji između dve teško povezive stvari – intimnosti i sira.

Na šta pomislite kada razmišljate o sendviču sa topljenim sirom? Sigurno ne o boljoj intimnosti, ali to je samo dok ne pročitate ceo članak.

Verovatno sada mislite na tostirani hleb, puter, sir koji se rasteže… Iako to zaista predstavlja primamljivu sliku, deluje kao da nema nikakve veze sa intimnošću, zar ne?

Ipak iz nekih do sada nepoznatih razloga, prirode i nauke, sajt za upoznavanje Skaut je sproveo anketu o svojim članovima koji vole topljeni sir i otkrio da imaju bolje ljubavne živote od onih koji se stresu pri pogledu na jednu od najukusnijih namirnica.

U anketi od 4.600 ljudi, otkrili su da je 73% ljubitelja topljenog sira intimno najmanje jednom mesečno, u poređenju sa 63% onih koji ne vole da ga jedu. A 32% ljubitelja topljenog sira intimno je najmanje šest puta mesečno, u poređenju sa 27% ljubitelja hladnog sira.

Ali dobre vesti se ne zaustavljaju tu.

Lisnato testo, Paprike, Sir, Piletina
foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

81% anketiranih ljubitelja topljenog sira doniralo je novac, hranu ili vreme dobrotvornoj organizaciji ili osobi kojoj je to bilo potrebno, iz čega se izvodi zaključak da su oni i mnogo velikodušniji.A pritom, veruje se i da pomaže kod zdravlja srca.Dakle, šta još reći osim – živeo sir i nastavite da uživate u njemu svakodnevno!

01:46

OVO NIJE SAMO OBIČNO VEŽBANJE, OVO JE HRANA ZA DUŠU: Zavirite u srce Čengdua i kolevku Tai čija! Učinićete sebi višestruku korist

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.