HOTELSKA RADNICA OTKRILA ŠTA NIKAKO NE SMETE DA KORISTITE IZ HOTELA: Kad budete videli zašto SLOŠIĆE VAM SE (VIDEO)
Hotelska soba, Foto: EPA/STR

PRIPAZITE

HOTELSKA RADNICA OTKRILA ŠTA NIKAKO NE SMETE DA KORISTITE IZ HOTELA: Kad budete videli zašto SLOŠIĆE VAM SE (VIDEO)

Jedna TikTokerka koja se predstavlja kao putujući hotelski menadžer otkrila je šta to nikada ne bi trebalo da koristite od hotelskog asortimana.

Objavljeno:

Ako često putujete i boravite u hotelima, možda će vam ovaj savet iskusne putnice i radnice u turističkom sektoru i te kako koristiti.

Naime, jedna TikTokerka koja se predstavlja kao putujući hotelski menadžer otkrila je šta to nikada ne bi trebalo da koristite od hotelskog asortimana.

Naime, ona je u viralnim snimku, koji je do sada pregledan blizu milion puta, objasnila zašto bi trebalo da izbegavate da koristite hotelske tečne sapune, šampone i kupke.

hotel, hotelska soba
foto: Profimedia

"Nikada nemojte koristiti ovo u hotelima. Verujte mi! Zašto? Zato što nisu bezbedni. Gost koji je pre vas boravio u sobi, mogao je da odvrne poklopac i stavi unutra šta god poželi. To može da bude farba za kosu,izbeljivač, bilo šta. Nikada ne koristite ovo", upozorila je ona.

Ona je savetovala da uvek sa sobom nosite mala pakovanja šampona, balzama i kupke za telo. "Ako već niste poneli svoja sredstva, slobodno idite do recepcije i tražite novi set", dodala je.

03:18

STARI HOTEL U NOVOM SADU BROJAO JE POSLEDNJE DANE... Spas je stigao iz IT sektora, a sada na ovoj adresi radi 500 stručnjaka

(Espreso/ŽenaBlic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.