DVA ZNAKA ĆE IMATI LJUBAVNU PRIČU DOSTOJNU KRALJICE: Pratite OVE datume u AVGUSTU, ključni su za BURE koje slede
Venera, Foto: Profimedia

retro venera

DVA ZNAKA ĆE IMATI LJUBAVNU PRIČU DOSTOJNU KRALJICE: Pratite OVE datume u AVGUSTU, ključni su za BURE koje slede

Ova Venera želi ljubavnu priču dostojnu kraljice i ne pristaje ni na šta manje, a i prohtevi mogu biti kao da smo došli s dvora, svega nam je malo i sve je nedovoljno

Objavljeno:

Retrogradna Venera podseća na sve što smo prerasli, na stare principe, pravila o ljubavi, poslu, novcu... Oni si imali svoju funkciju i ulogu, a sada je pravo vreme da ih odbacite ako nisu dovoljno dobri za vas. Iskoristite ovo vreme da se bavite sobom, svojim novim vrednostima i velikim željama. Mnogi će morati da se odreknu nečega važnog da bi dobili ono što im je zaista potrebno.

Venera, planeta ljubavi i zadovoljstva, pomaže nam da privučemo ono što najviše želimo, bilo da se radi o ljubavi, bilo o materijalnim stvarima i uživanju. Kada je Venera direktna u Lavu, ona nas tera da živimo život punim plućima. Međutim, kada je retrogradna, možemo očekivati dramu oko svih navedenih stvari. Na kraju krajeva, Venera u smelom znaku Lava radi sve glasno i na veliko. Retrogradna Venera u Lavu može nas naterati da se osećamo kao da se vatra u našim odnosima ugasila, da ne dobijamo dovoljno pažnje i ljubavi, da zaslužujemo više, da posao koji radimo nije dovoljno isplativ ili da je vreme da se okrenemo nečemu drugom. Sve ono što je ostavljeno napola jer nismo znali šta da radimo i kako, nismo imali kapacitet da se s tim nosimo, ako se sada ponovo pojavi, znači da je zrelo i može da počne!

Venera
foto: Profimedia

Ova Venera želi ljubavnu priču dostojnu kraljice i ne pristaje ni na šta manje, a i prohtevi mogu biti kao da smo došli s dvora, svega nam je malo i sve je nedovoljno. Mada, u tome i leži zamka. Moramo da vodimo računa da ne preteramo i previše akcenat stavimo na sebe i čulna i materijalna zadovoljstva, ali isto tako ne treba da se potcenimo i dokazujemo drugima koliko vredimo. Ako se neko iz prošlosti vrati u naš život, to ne mora da bude ponavljanje istog. Može da nam posluži da napravimo skok i krenemo napred tako što ćemo prepoznati očekivanja, vrednosti, šta se u međuvremenu promenilo i taj odnos završiti, zaokružiti, neku traumu isceliti, nekome oprostiti, što dosad nismo uvideli. Ovaj aspekt nije nužno loš i ne znači samo da će veza koja započne u ovom periodu biti loša ili osuđena na propast. Odnosi mogu biti komplikovani jer traže vreme, razumevanje, prihvatanje i mnogo ljubavi. Zastanimo i posvetimo se bližnjima i svojim potrebama.

Ovo retrogradno kretanje treba da iskoristimo kao pronalaženje novih puteva i načina da se izrazimo. Ljudi iz naše prošlosti će se vratiti u obliku starih plamenova strasti, neki u želji da ostanu, ali većina njih se vraća da zaokruži priču iz prošlosti i nastavi dalje. A pošto Venera takođe vlada novcem, očekujte da će finansije ovog leta biti u veoma turbulentnom maniru. Imaćete potrebu da trošite na ekstravagantne večere i izlaske, poklone, uživanje, ali bi ubrzo vaš osećaj o glamuroznom životu mogao da razbudi konto na vašem bankovnom računu! Vodite računa o novcu i probajte da uštedite.

Da li ste znali da ste jako posebni ako ste rođeni za vreme retrogradne Venere?

Najintenzivnije će ovu Veneru osetiti Bikovi i Lavovi jer će biti prinuđeni da se oslobode svih osećanja koje potiskuju. Prihvatanje slobode i spontanosti biće protivotrov za njih, ali i oni moraju da izađu iz zone komfora. Oko 9. avgusta može doći do prekida odnosa, oslobađajući nas onih odnosa koji više nisu u skladu s našim vrednostima i osećanjem. Sve veze kojima je istekao rok trajanja će se iznenada završiti da biste mogli da nastavite dalje. Nakon toga, oko 13. avgusta, možete otkriti dosta toga o tome šta želite i čemu težite. Možete otkriti kako da na novi način, kroz kreativna rešenja, ostvarite bolju finansijsku zaradu, a neki će tačno znati kakvu osobu žele pored sebe. Od 23. avgusta do 4. septembra retrogradna Venera će se preklapati s retrogradnim Merkurom u Devici. Ovi dani će doneti promene u naše neposredno okruženje, koje će zahtevati prilagođavanje, lečeći naša srca od rana i trauma u vezi iz prošlosti. Posvetite se psihološkom ili energetskom radu sada jer vam može pomoći da napravimo obrasce koji utiču na vaše izbore i postupke u odnosima.

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.