VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Pogledajte šta vam zvezde PORUČUJU, može doći do NEOČEKIVANIH DEŠAVANJA!
Horoskop, Foto: Profimedia

astrologija

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Pogledajte šta vam zvezde PORUČUJU, može doći do NEOČEKIVANIH DEŠAVANJA!

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

Objavljeno:

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Merkur je u znaku Lava, Mars je u Devici. Mnogima se energija menja. Bićete direktniji u komunikaciji, samo budite obazrivi šta i kada izgovarate. Merkur će imati loš aspekt sa Uranom iz Bika, pa blagi oprez u komunikaciji i saobraćaju. Na kraju nedelje Venera kreće retrogradnim hodom, tako da iskoristite ovu nedelju za ulazak u veze, jer kada Venera krene hodom unazad može doći do neočekivanih dešavanja.

Ovan

Posao: Bićete usmereni ka poslu i svakodnevnom životu. Uspeh neće izostati.

Ljubav: Uživaćete u divnoj komunikaciji sa dragim ljudima, a neko vam može probuditi osećanja. Zauzeti, planiranje zajedničkog života, kupovine doma.

Zdravlje: Dobro.

Bik

Posao: Možda baš neke stvari neće ići po planu, ali ne očajavajte. U svakom slučaju, vama Jupiter daje podršku i zadovoljstvo. Mogući povećani troškovi.

Ljubav: Slobodni, postoji mogućnost ulaska u emotivnu vezu ili avanturu. Zauzetima slede lepi trenuci sa voljenom osobom, samo radite na boljoj komunikaciji.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa krvnim pritiskom.

pritisak
foto: Profimedia / Kittipong Jirasukhanont / Alamy / Alamy /

Blizanci

Posao: Bez većih promena na ovom polju. Svakako možete planirati promene koje se mogu realizovati u narednom periodu. Finansije dobre.

Ljubav: Lepa nedelja kada je ljubav u pitanju. Mogućnost lepog putovanja sa voljenom osobom i planiranje zajedničkog života.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Bez promena, ali savetujem da obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima i da sve nesporazume, ako ih bude, rešite na miran način.

Ljubav: Nije nedelja za otpočinjanje ozbiljnih emotivnih veza, ali sitnih zadovoljstava neće manjkati.

Zdravlje: Obratite pažnju na digestivni trakt.

Lav

Posao: Odlična nedelja kada finasije mogu da se pokrenu, ako je bilo zastoja ili nezadovoljstva. Samo budite oprezni kad je potrošnja novca u pitanju.

Ljubav: Lepa nedelja za ljubav. Mogućnost zanimljivih dešavanja i ulazak u emotivnu vezu. Dobro razmislite da li je osoba idealna za vas. Zauzeti, lepi trenuci i planiranje zajedničkog života.

Zdravlje: Mogući problemi sa krvnim pritiskom.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

Devica

Posao: Vreme je da se pokrenete i razmislite šta dalje. Vama je ovo polje jako bitno i ako je bilo stagnacije ili nekih nedoumica, sada je lep i uspešan period pred vama. Finansije dobre.

Ljubav: Nije period za ulazak u ozbiljne emotivne veze, ali za avanture jeste. Zauzeti, izbegavajte ulazak u tajne veze.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom i probavom.

Vaga

Posao: Bez većih promena. Jedan dogovor ili glas na koji ste čekali vas može obradovati. Bez većih problema kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Druženje, izlasci i lepi trenuci su pred vama. Mogućnost karmičkih dešavanja na koja ne možete uticati. Neke Vage će poželeti da uđu u tajnu vezu.

Zdravlje: Pad energije i uznemirenost koja se može javiti u kratkim intervalima. Više se odmarajte.

Škorpija

Posao: Vreme je da razmislite o mnogim pitanjima kad je reč o poslu. Energije vam neće nedostajati. Period kada ćete osetiti olakšanje i postaviti jasne ciljeve.

Ljubav: Slobodnima se otvara mogućnost ulaska u avanturu. Zauzeti, razmislite o vašem odnosu. Neki mogu napraviti radikalne promene. Radite na razumevanju i dobroj komunikaciji.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa koštanim sistemom.

Strelac

Posao: Vreme je da se mnoge stvari pokrenu. Ove nedelje možete rešiti neke nedoumice. Stižu bolja energija i realizacija na polju posla.

Ljubav: Čeka vas dosta lepih poznanstava. Zauzetima lepi trenuci i planiranje porodice. Više pažnje posvetite partneru koji može biti pomalo uznemiren.

Zdravlje: Obratite pažnju na krvni pritisak. Mogući problemi sa vidom.

Jarac

Posao: Lepa nedelja. Mars iz Device će mnogim zemljanim znacima prijati i dati energiju da realizuju planove. Povećana potrošnja novca, ali neće izostati ni dobra zarada.

Ljubav: Bilo da ste slobodni ili zauzeti, čekaju vas lepa dešavanja na emotivnom planu. Slobodnima se smeši flert sa osobom koja živi u neposrednoj blizini. Zauzeti Jarčevi planiraju odlazak na odmor sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća pojava hroničnih zdravstvenih problema.

Vodolija

Posao: Manja stagnacija na ovom polju. Svakako ćete se pozabaviti privatnim stvarima koje će vam ići u prilog. Finansije dobre.

Ljubav: Mogućnost ulaska u avanturu ili će vam se javiti neko na koga dugo čekate. Zauzeti, lepa nedelja za razgovor sa partnerom i planiranje dalje budućnosti.

Zdravlje: Moguće oscilacije kada su krvni i očni pritisak u pitanju.

Naočare
foto: Alice Day / Panthermedia / Profimedia

Ribe

Posao: Na ovom polju su moguće promene nabolje. Samo dobro razmislite pre nego donesete bitne odluke. Zadovoljstvo kad su finansije u pitanju.

Ljubav: Nije period za ulazak u nove emotivne veze, ali su moguće avanture. Zauzeti, ovaj period može doneti nerazumevanje i manje sukobe sa voljenom osobom.

Zdravlje: Više vremena provodite u laganim šetnjama i u prirodi. Radite na imunitetu.

Bonus video:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.