BAKA IZ ITALIJE OTKRILA TRIK ZA OTVARANJE KESE ŠPAGETA: Ne treba vam APSOLUTNO NIŠTA, gotovo u JEDNOM POTEZU
Špagete, Foto: Printscreen/Tiktok/Elda & Alessandra

GLEDAJTE I UČITE!

BAKA IZ ITALIJE OTKRILA TRIK ZA OTVARANJE KESE ŠPAGETA: Ne treba vam APSOLUTNO NIŠTA, gotovo u JEDNOM POTEZU

Evo kako da otvorite kesu špageta samo jednim trikom:

Objavljeno:

Standardno otvranje kese špageta je pomoću noža ili makaza, ali sada vam jedna baka iz Italije donosi inovativan način koji će vam mnogo pomoći i ne zahteva nikakav trud.

Baka po imenu Elda koja na ovoj mreži objavljuje svoje recepte za najpoznatije italijanske specijalitete i deli korisne savete za kuvanje, otkrila je trik toliko genijalno jednostavan da ćete biti zapanjeni kako vam ranije nije palo na pamet da ga primenite.

Nana Elda, kako joj je nadimak na ovoj mreži kaže da vam osim golih ruku, nije potreban nikakav alat da biste otvorili kesu špageta.

„Špagete nikada ne sečete makazama“, kaže Elda pre nego što će demonstrirati „pravi način“.

Uspravno i čvrsto držite kesu sa špagetama obema rukama, tako da se pasta grupiše u jedan kompaktan svežanj. Snažno udarite o kuhinjski pult i „voila!“ ili, ako smo već kod Italije, „eccola!“ Kesa je otvorena kao da ste joj vrh odsekli makazama. Bonus je i što na ovaj način ne postoji rizik da kesu nespretno pocepate, pa da ne možete da je ponovo zatvorite, što se često dešava kad cepate rukom…

Bakina snaga i trik šokirali su i njenu unuku koja je snimala video, pa se tako čuje njen uzdah iznenađenja i Eldin smeh zbog ovakve reakcije.

01:22

JEDAN SASTOJAK PRAVI MAGIJU: Ovako se sprema VRHUNSKA PASTA

(Espreso/Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.