ŠTA SE DESILO GORANU BOGDANU? Izašla slika na kojoj se skroz ZAPUSTIO, LIČNI OPIS mu je potpuno PROMENJEN (FOTO)
Goran Bogdan, Foto: Nemanja Nikolić

šokiraćete se

ŠTA SE DESILO GORANU BOGDANU? Izašla slika na kojoj se skroz ZAPUSTIO, LIČNI OPIS mu je potpuno PROMENJEN (FOTO)

Kako bi što vernije dočarao lik koji je igrao, Goran je želeo da izgubi što više kilograma, a to je uspeo zahvaljujuži teretani i disciplini

Objavljeno: 16:35h

Film "Otac" režisera Srdana Golubovića koji je rađen po istinitom događaju sa Goranom Bogdanom u glavnoj ulozi, zasigurno je obeležilo karijeru popularnog glumca.

Uloga Nikole u pomenutom ostvarenju koje opisuje ličnu borbu jednog oca da povrati decu, od Gorana je zahtevala da promeni fizički izgled, te je glumac zarad ove role smršao čak 18 kilograma, o čemu je svojevremeno govorio.

Goran Bogdan
foto: Promo

- Mislim da sam u treniranju kao i svi drugi. Kada uspem da povežem nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj prijatni umor nakon vežbanja i jedva čekam sledeći termin. Ali, čim preskočim nekoliko treninga, ulenjim se i postane mi naporno. Doduše, dosta toga zavisi i od uloge za koju se pripremam. Zbog 'Oca' sam smršao 18 kilograma za nešto više od mesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu 'Močvara', morao sam da se ugojim - ispričao je jednom prilikom glumac za Gloriju.hr.

a
foto: Printscreen/Youtube/ Lazic domaci filmovi

Kako bi što vernije dočarao lik koji je igrao, Goran je želeo da izgubi što više kilograma, a to je uspeo zahvaljujuži teretani i disciplini.

- Nije bilo šanse da propustim trening i u ponoć se bacim na pršut. Uostalom, ta fizička bol koju sam osetio kroz naporne vežbe i odricanje od hrane pomogla mi je da shvatim psihičku bol kroz koju prolazi moj lik - pojasnio je glumac tada za pomenuti medij.

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.