SVI TREBA DA ZNAJU OVAJ TRIK ZA PRŽENJE RIBE U RERNI: Premažite je sa 1 SASTOJKOM i biće HRSKAVA
Riba na tanjiru, Foto: Printscreen/Youtube/Cooking With Claudy

NEMA NIŠTA BOLJE

SVI TREBA DA ZNAJU OVAJ TRIK ZA PRŽENJE RIBE U RERNI: Premažite je sa 1 SASTOJKOM i biće HRSKAVA

Biće hrskava ako joj budete dali jedan aromatičan sastojak

Objavljeno:

Spremite ribu iz rerne za Svetog Jovana.

Biće hrskava ako joj budete dali jedan aromatičan sastojak.

Recept će se svima svideti.

Riba
foto: Printscreen/Youtube/Cooking With Claudy

Sve što treba da uradite je da utrljate začine i ispečete. Biće aromatična i hrskava, a vi nećete utrošiti ni 5 minuta.

Sastojci:

2 fileta ribe po želji

1 kašičica senfa u prahu

Riba
foto: Printscreen/Youtube/Cooking With Claudy

1 kašičica mlevene slatke paprike

1/2 kašičice tucane paprike

so, biber

krekeri

peršun

Riba
foto: Printscreen/Youtube/Cooking With Claudy

Priprema:

Filete premažite uljem sa obe strane i posolite. Senf, slatku papriku, tucanu papriku i biber pomešajte, pa utraljajte u filete. Krekere izdrobite i pomešajte sa seckanim peršunom, pa propržite. Stavite preko fileta, ali ovo ne morate ako ne želite. Stavite u tepsiju i pecite na 180°C oko 20 minuta.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.