OVA 3 ZNAKA SU NAJVEĆI BUNTOVNICI: Krše sva pravila ponašanja
Ljudi, Foto: Profimedia

da li ste vi među njima?

OVA 3 ZNAKA SU NAJVEĆI BUNTOVNICI: Krše sva pravila ponašanja

Oni su rođeni buntovnici

Objavljeno: 22:42h

Neki horoskopski znakovi se izdvajaju od drugih po tome što odbijaju ustaljene društvene norme.

Oni su rođeni buntovnici.

1 / 5 Foto: Profimedia

Vodolija

Vodolije su najveći buntovnici Zodijaka koji imaju čvrste stavove i nemaju strah od autoriteta. Ako misle da je neko pravilo nepravedno, sve će učiniti da ga promene. Uvek su raspoloženi za pokretanje revolucije. Njihov vladar je Uran - planeta radikalnih promena i oni se ne boje rušenja ustaljenih normi.

Horoskop
foto: Profimedia

Ovan

Ne čudi što su impulsivni Ovnovi toliko buntovni. Ovim znakom vlada Mars - planeta akcije, te oni ne mogu odoleti borbi. Ako im neko kaže da nešto ne smeju da urade, oni će to za inat učiniti. Ne podnose nikakve zabrane i ograničenja. U njihovoj prirodi je da preispituju autoritete i slede isključivo svoje instinkte. Suprostaviće se svakome ko pokušava da ih kontroliše.

Horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Nije realno očekivati od Strelčeva da budu pristalice ustaljene tradicije. Po prirodi su avanturisti, pa im je najvažnije da uvek mogu biti slobodni i da ih niko ne sputava. Ako se predugo pridržavaju pravila, život im postaje monoton i tada se osećaju zarobljeno, a to ih mnogo izluđuje. Imaju divlji karakter i uvek su spremni na pobunu.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.