OVA 3 ZNAKA IMAJU NAJJAČU INTUICIJU: Dobro ih se čuvajte
Žena, Foto: Profimedia

savet

OVA 3 ZNAKA IMAJU NAJJAČU INTUICIJU: Dobro ih se čuvajte

Osobe rođene u jednom vatrenom i dva vodena znaka zbog položaja planeta imaju predispoziciju da razviju “šesto čulo” bolje od ostalih

Objavljeno: 21:24h

Svako od nas nekad se oslanja na “unutrašnji glas”, odnosno na “osećaj iz stomaka”. Ali, postoje znaci Zodijaka koji se češće oslanjaju na intuiciju, i to, kako astrolozi tvrde, ne čine bez razloga.

Osobe rođene u jednom vatrenom i dva vodena znaka zbog položaja planeta imaju predispoziciju da razviju “šesto čulo” bolje od ostalih. Astrolozi izdvajaju znakove Zodijaka čija je intuicija najizraženija.

1 / 7 Foto: Profimedia

1. Škorpija

Ukoliko ste rođeni u ovom vodenom znaku, veoma ste pronicljivi i lako "čitate ljude". Retko ko će se usuditi da pred vama ne govori istinu; ko se jednom "opekao" na tom polju, naučio je lekciju za sva vremena, i to na težak i neprijatan način.

Škorpija ne samo da se ne libi da drugima direktno stavi do znanja da lažu kad to "oseti iz stomaka", već ne odustaje ni od osvete za pokušaj prevare.

Takođe, zahvaljujući razvijenoj intuiciji, Škorpija će lako prepoznati rizičnu situaciju i izvući se iz nje pre nego što bude kasno.

Horoskop
foto: Profimedia

2. Strelac

Niko bolje od osobe rođene u znaku Strelca neće prepoznati dobru priliku - u poslu ili ljubavi, svejedno. Strelčevi imaju "ono nešto" što ih nepogrešivo vodi ka uspehu, ali ako ne poslušaju "unutrašnji glas", to može skupo da ih košta.

Takođe, ukoliko ste bliski sa osobom rođenom u ovom znaku, poslušajte njen savet, čak i ako ga niste tražili. Strelac vam nikad neće reći nešto što ne smatra posebno važnim za vašu bezbednost, sigurnost i sreću.

Horoskop
foto: Profimedia

3. Ribe

Osobe rođene u ovom vodenom znaku često imaju proročke snove koji se odnose ne samo na njih, već i na članove njihove porodice, bliske prijatelje i kolege. Ribe će vas upozoriti ako smatraju da ste u opasnosti i “gurnuti u vatru” ako strahujete da se upustite u nešto novo, a one veruju da strahu nema mesta.

Mnogi astrolozi smatraju da su osobe rođene u znaku Riba najintuitivnije u Zodijaku.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.