MALO KO ZNA DA JE ON BRAT SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Gledali ste ga na TV-u, A DA NISTE NI ZNALI (FOTO)
Foto: NOVA

isplivalo

MALO KO ZNA DA JE ON BRAT SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Gledali ste ga na TV-u, A DA NISTE NI ZNALI (FOTO)

Mlada je imala dve venčanice koje su joj stajale kao salivene, dok je prva bila više u futurističkom stilu, iznad kolena sa dugim velom i rukavima na nabor, druga je bila dugačka, svilena sa tankim bretelama koje su se ukrštale na leđima i rukavima od tila i nežno rozim naočarima za sunce

Objavljeno:

Iako je vikend bio prohladan i sa padavinama, vremenski uslovi nisu omeli mladence, prijatelje i kolege da se sa različitih strana upute, čekaju u koloni, pažljivo voze, kako bi došli na svadbeno veselje glumačkog para Baneta Trifunovića i Tihane Lazović. Pripreme su uveliko počele još u petak kada je mlada pristigla na vojvođanski salaš koji je ušuškan u prirodi sa dvorištem koje je bilo opremljeno za promenljive vremenske prilike, pa je tako beli šator bio spreman da se mladenci zaklone od kiše.

Mlada je imala dve venčanice koje su joj stajale kao salivene, dok je prva bila više u futurističkom stilu, iznad kolena sa dugim velom i rukavima na nabor, druga je bila dugačka, svilena sa tankim bretelama koje su se ukrštale na leđima i rukavima od tila i nežno rozim naočarima za sunce. Sa Severinom je mladi bračni par pevao u glas, dok su na podijumu sa muzičarima, zaplesali deleći emocije i svoju sreću sa svim gostima.

Tihana
foto: Printscreen/Instagram

Na svadbi svog mlađeg brata Branislava Trifunovića, Sergej je stigao među prvim zvanicama, gde se priključio stolu na kojem su nasmejane sedele njihove kolege i prijatelji gde su svi zajedno slavili i nazdravljali u čast Baneta i Tihane. Na fotografiji koju je na svom Instagram profilu podelila Marija Kilibarda, glumac je raspevan i vidno raspoložen slavio jedan od najradosnijih dana u životu svog brata Baneta i snaje Tihane.

1 / 3 Foto: instagram/printscreen

(Espreso/ Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.