5 pravila za oblačenje koje će vam doneti SREĆU! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

something old, something blue...

5 pravila za oblačenje koje će vam doneti SREĆU! (FOTO) (GIF)

Nošenje odeće s tačkicama privlači bogatstvo, jer savršeni kružni oblci simbolizuju mnoštvo novčića koji bi trebali da vas obaspu
Objavljeno: 12:04h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za tako retku pojavu kao što je petak 13. koja se dršava samo do tri puta godišnje postoji puno priča i tekstova. To i ne čudi jer su teme vezane za praznoverje izuzetno popularne. Tako postoji čak i povezivanje načina oblačenja i praznoverja.

Pepeljugine staklene cipelica na noktima? Da, moguće je i izgleda savršeno! (FOTO)

U narodu postoji verovanje da vaša odeća može da privuče sreću i dobre stvari, zavirite da otkrijete čega biste rebali da nosite više, a čega manje.

foto: giphy

1. Nošenje odeće naopako Ako slučajno obučete neki komad odeće naopako, taj dan bi trebao da vam bude srećan. Kada vam neko pokaže da ste obukli majicu naopako, samo se nasmešite, ali grešku ne ispravljajte ukoliko želite da vas čitav dan prati sreća.

foto: Thinkstock

Isto je i za čarape. Nenamerno obuvanje čarapa naopako smatra se dobrom srećom. Takođe ih onda morate tako nositi čitav dan da bi se sreća ostvarila.

foto: giphy

2. Digmići na odeći Neparan broj dugmića na odeći bi trebao da vam donese posebnu sreću. Zanimljivo je i da davanje i dobijanje dugmića simboliše dugotrajno prijateljstvo, a još jedno praznoverje vezano za dugmad je to da ako pronađete dugme treba da ga uzmete i stavite u džep jer je to onda znak vaše dobre sreće.

foto: Thinkstock

Osim dugmadi, dobru sreću bi vam trebala doneti i omiljena srećna kovanica u džepu. Međutim, ko još poseduje ‚‚srećnu kovanicu"?

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.