ZBOG SIMPTOMA GORUŠICE OSTALA JE PARALISANA OD STRUKA NA DOLE: Krivac je BOLEST OD KOJE SVI STRAHUJU
Gorušica, Foto: Profimedia

užas

ZBOG SIMPTOMA GORUŠICE OSTALA JE PARALISANA OD STRUKA NA DOLE: Krivac je BOLEST OD KOJE SVI STRAHUJU

U roku od 18 sati, Džodi je izgubila osećaj u obe noge i ostala paralizovana od struka na dole. Rak je uzrokovao povredu kičmene moždine, a doktori su našli i manje tumore u plućima

Objavljeno:

Džodi Koks (26) je osećala bolove i trnce na jednoj strani leđa, a nakon što je otišla na pregled, doktori su joj rekli da je možda u pitanju kamen u bubregu. Ipak, poslata je kući sa dijagnozom gorušice, ali se ubrzo vratila, nakon što je imala još jače bolove.

- Jedne noći joj je slabio osećaj u nogama, pa sam je odveo u bolnicu, saplitala se dok je hodala i morao sam da je pridržavam. Nije izašla hodajući odatle - rekao je njen dečko Luk Vatson (28).

Nakon što je prebačena u drugu bolnicu, dobila je zastrašujuću dijagnozu - redak rak kostiju, osteosarkom, koji je veoma agresivan.

U roku od 18 sati, Džodi je izgubila osećaj u obe noge i ostala paralizovana od struka na dole. Rak je uzrokovao povredu kičmene moždine, a doktori su našli i manje tumore u plućima.

Kosti
foto: Profimedia

Kao da to nije dovoljno, ona pati i od bolova nerava, što je verovatno i najgori deo, jer je u potpunoj agoniji od struka na dole.

- Osećaj je kao da noge gore, a ne može da se pomeri. Dosta se oslanja na mene i morao sam da napustim posao kako bih brinuo o njoj. Ide na fizioterapije koje joj pomažu da bude nezavisnija. Može da oseća temperaturu i počela je skoro da pomera prste, ali dokori su rekli da najverovatnije neće ponovo hodati - rekao je Luk.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.