SELENA GOMEZ OBUKLA HALJINU KOJA KOŠTA MANJE OD 5000 DINARA I ZABLISTALA NA CRVENOM TEPIHU: Očarala sve prisutne
Selena Gomez, Foto: AP/ Jordan Strauss

neverovatno lepa

SELENA GOMEZ OBUKLA HALJINU KOJA KOŠTA MANJE OD 5000 DINARA I ZABLISTALA NA CRVENOM TEPIHU: Očarala sve prisutne

Selena Gomez se nedavno pojavila na događaju "Rare Impact Fund" u Los Anđelesu, ističući se svojim skromnim stilom i pristupom

Objavljeno:

U njoj smo videli primer poznate ličnosti koja nije želela da se razmeće svojim ogromnim bogatstvom. Selena se na crvenom tepihu pojavila u haljini koja je dostupna širokom krugu žena, koja košta svega 39 dolara, odnosno oko 4.500 dinara. Ovaj jednostavan izbor otkrio nam je da glamurozan izgled može biti postignut bez preteranog trošenja.

Haljina koju je nosila bila je dugačka sirena u srebrnoj boji, a posebno je privlačila pažnju zbog ruže u predelu grudi, što je bio atraktivan detalj ove godine. Njen izgled je upotpunjen sjajnim minđušama i ravnom kratkom frizurom.

Selena Gomez nije samo bila prisutna na ovom događaju, već je i bila domaćin "Rare Impact Fund" događaja. Ova fondacija je deo njenog posvećenog rada na rešavanju problema mentalnog zdravlja i impresivno je što jedan procenat od prodaje njenih proizvoda ide upravo u tu svrhu.

Ona je obožavana od strane miliona ljudi, delom zbog toga što nikada nije krila svoj prirodan izgled. Čak i kada je bila izložena kritikama zbog viška kilograma, istakla je da niko ne bi trebao da se stidi svog izgleda dok prolazi kroz teške trenutke.

Majke i snajke

48:09

MAJKE-I-SNAJKE-SE05-EP04

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.