HALJINA TOLIKO USKA DA SE SVE VIDI, PA I BRADAVICE: Najpoznatiji SVETSKI model prošetala PISTOM i ZAVRTELA PAMET
Naomi Kembel, Foto: naomicampbellonline/ Printscreen/ Instagram

pogledajte ovo

HALJINA TOLIKO USKA DA SE SVE VIDI, PA I BRADAVICE: Najpoznatiji SVETSKI model prošetala PISTOM i ZAVRTELA PAMET

Najseksipilnija žena na svetu je pojkrenula svoju kolekciju i svima zavrtela pamet

Objavljeno:

Supermodel, poslovna žena, modna ikona Naomi Kembel ima još jednu ulogu, postala je modna dizajnerka odnosno kreativni direktor nove kolekcije koju je osmislila za brend PrettyLittleThing, uz sarednju sa kreatorima Edvinom Tompsonom i Viktoroi Anateom. Kolekciju čini više od 70 modela među kojima su mrežaste haljine, kaputi od veštačkog krzna, elegantna odela i svetlucavi detalji. Neke je iznenadilo što je revija održana u Njujorku, ali ova modna zvezda voli da kaže da je rođena Britanka, ali Njujorčanka u duši. I ona sama je prošetala pistom i pokazala da je rođena za to.

Naomi Kembel pojavila se na pisti u metalik providnoj haljini koja se nosi bez brushaltera. Odeća je pripijeno uz telo i istakla je njeno izjavano telo. Maksimalno dugačka ravna kosa sjajno se uklopila a krojem blistave toalete.

Na Instagramu gde je objavljen snimak sa revije i nakon modnog šoua, hvale Naomi Kembel čiju su reviju gledale brojne poznate ličnosti. Slavna manekenka dominira pistom i u 53. godini i taj broj isitčemo kako bismo dokazali da greše oni koji misle da lepota žene i njena moć imaju veze sa godinama, u negativnom smislu.

Revija Naomi Kembel i PrettyLittleThing organizovana je u susret Nedelji mode u Njujorku koja će trajati od osmog do 13. septembra i koja će okupiti najznačajanija modna imena kao i godinama unazad.

"PrettyLittleThing je kompanija koja ima kupce širom sveta. Uz striming, ovih dana takođe možete pokazati svoje modele gde god želite", rekla je Naomi, piše Vogue.

Kolekcija je najavljena u junu. "Upoznala sam Umara Kamanija (suosnivača PrettyLittleThing), i svidelo mi se što je prihvatio moju ideju da radim sa mladim talentima i delim platformu. Pa, evo nas", dodala je.

Naomi je bila na pisti, ali je i vodila računa o organizaciji revije. "Bila sam nervozna, zabrinuta. Samo sam trčala napred-nazad, pazeći da modelima budu udobne cipele i da imaju dobre frizure", poručila je Naomi koje je predstavila kreacije za različite vrste ženske građe.

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA):

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.