AKO ŽELITE DA OBARATE VILICE, PROVOKATIVNA HALJINA NE RADI POSAO: Manekenka prošetala maltene GOLA na žurci (FOTO)
Devojke u providnim haljinama, Foto: Printscreen/ Instagram/ kaylaatluck

skandal

AKO ŽELITE DA OBARATE VILICE, PROVOKATIVNA HALJINA NE RADI POSAO: Manekenka prošetala maltene GOLA na žurci (FOTO)

Holi Skarfon koja se na Instagramu predstavlja kao psihološkinja, invetor i filantrop ali i bivši šef kuhinje u čuvenom Nobu restoranu

Objavljeno:

Svetlucavi til i veš koji se jasno vidi. To je bilo modno izdanje Holi Skarfon, ali imajući u vidu da ona zna da u javnosti prošeta samo u vešu, bez tila, onda ta haljina i nije toliko izazovna? Provokatovnost ovog modela retko šta može da ublaži.

Holi Skarfon koja se na Instagramu predstavlja kao psihološkinja, invetor i filantrop ali i bivši šef kuhinje u čuvenom Nobu restoranu, čiji je jedan od osnovača Robert de Niro, bila je sinoć u čuvenom holivudskom klubu Fleur Room Lounge. Pomenuto izdanje "til plus veš" bio je njen modni odabir. Prva slika najavila je još provokativniji naredni kadar.

A ona je iste večeri fotografisana kako u vešu šeta ulicom. Tačnije, u vešu, luksuznim papučama- sandalama, ogrtaču i sa markiranom torbom. Mnoge granice u modi odavno su porušene, ali da li baš treba porušiti sva pravila? Odeća rezervisan za spavaću sobu dugo je inspiracija modnim kreatorima, ali rezultate te slobode u izražavanju treba znati kako primeniti u praksi.

Čini se da se Holi koja na Instagramu ima više od 800.000 pratilaca, rukovodi samo time da provocira i tako dospe u centar pažnje. Šta vi milsite?

Da se pojavite u sličnom izdanju - napravili biste pometnju u Beogradu, ali i u bilo kom drugom gradu i zemlji.

POZA KOJU JE OSMISLILA VODITELJKA! U šestoj deceniji života mami uzdahe mušakaraca, HALJINA, STAV I DETALJI KOJI OBARAJU SA NOGU:

00:51

POZA KOJU JE OSMISLILA VODITELJKA! U šestoj deceniji života mami uzdahe mušakaraca, HALJINA, STAV I DETALJI KOJI OBARAJU SA NOGU!

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.