7 stvari na koje ne smete ni pomisliti kad vas partner prevari (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

A šta dalje?

7 stvari na koje ne smete ni pomisliti kad vas partner prevari (FOTO) (GIF)

To traumatično iskustvo nije lako preboleti, ali ga možete mnogo olakšati. Ni u kom trenutku ne zapostavljajte sebe...
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada se već desi tako loša stvar kao preljuba, nemojte da zapostavite sebe i postanite sebi prioritet, iako su vas preplavila osećanja kao što su bes, tuga i ljutnja.

Nevidljiva nit između dvoje ljudi kojima je suđeno da budu zajedno: Evo kako da prepoznate srodnu dušu! (FOTO) (GIF)

U tom trenutku saznanja, koje nije nimalo lako, potrudite se da ostanete pribrani i nemojte praviti poteze koji će vas učiniti još tužnijima nego što već jeste.

foto: tumblr

7 stvari koje nikako ne smete uraditi kada vas partner prevari:

1. Zaboravite na osvetu

Umesto da svetu kažete kakav je on gad i vratite mu za to što je uradio, nemojte osvetom hraniti ljutnju. Osveta će vas držati u stanju negativnosti i sprečiće vas da krenete dalje.

Zastaćete u trenutku i nećete se oporaviti. Osveta će vam dati samo trenutni osećaj zadovoljstva, ali neće vas usmeriti prema rešenju i samo će dodatno zakomplikovati situaciju i naneti vama više štete.

foto: Giphy

2. Potrudite se da se ne raspadnete

Nekoliko dana plakanja nakon prevare je sasvim normalno, posebno kada je u pitanju duga veza zbog čega vam treba više vremena za oporavak i donošenje odluke o eventualnom raskidu.

Nemojte dopustiti sebi preveliko tugovanje i odbijanje kontakta sa spoljašnjim svetom, jer će to uticati na vaše psihičko i fizičko zdravlje. Pozovite najbolje prijatelje i razgovarajte sa njima jer će vas to sigurno oraspoložiti. Raskid nije najgora stvar koja se u životu dešava.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.