Da te nikad ne zaboravi! 4 trika za savršen poljubac (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

ljubavni guru

Da te nikad ne zaboravi! 4 trika za savršen poljubac (FOTO) (GIF)

Iako nije baš da se ljubite prvi put, znate kako to ume da bude nezgodno kada ste na početku veze i kad baš i ne znate šta ta osoba voli
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Poljubac podiže raspoloženje i čini nas bližim sa osobom koju ljubimo. Tokom poljupca se razmenjuju i komplikovane hemijske i fizičke informacije, ono je dobro za zdravlje, čini usta čistijim i smanjuje karijes.

Kad muž voli ženu, to baš ovako izgleda! (FOTO) (GIF)

Poljupcima prenosimo najlepše emocije, a to zavisi i od osobe s kojom se ljubite. Ipak, ponekad i nije tako lako da se poljubite sa nekim, pogotovo ako ste na početku veze i ako ne znate šta ta osoba voli.

5 stvari koje nijedan muškarac ne voli kod žena! (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Uz ova 4 saveta ljubićete se kao ljubavni guru:

1. Pazite na zadah

Samo se stavite u suprotnu poziciju. Šta bi bilo kada biste vi pokušavali nekog da poljubite, ali zadah te osobe vam to ne dozvoljava. Obavezno imajte pri ruci osvežavajuće bombone ili žvake. Pazite na to da redovito perete zube i čistite jezik da biste se rešili bakterija koje stvaraju loš zadah.

foto: Thinkstock

2. Iščekivanje poljupca

Ako ste tek na početku veze, ne brzajte s poljupcima. Najslađe je to iščekivanje koje će u pravom trenutku prekinuti nezaboravnim poljupcem. Ipak nemojte čekati predugo da suprotna strana ne bih pomislila da niste zainteresovani.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.