TUĐI SUPRUG JE UVEK BOLJI? Ne prestaje da mašta o MUŽU svoje drugarice, vapi za POMOĆI
Foto: Profimedia

nevolje u raju

TUĐI SUPRUG JE UVEK BOLJI? Ne prestaje da mašta o MUŽU svoje drugarice, vapi za POMOĆI

usredsredila sam se na supruga dobre prijateljice koji je zapravo najlepši momak kog sam ikad upoznala. Toliko me privlači i ne mogu se nositi s krivnjom jer je i moja prijateljica neverovatna osoba

Objavljeno:

Čitateljka Mirora požalila se da je muž njene prijateljice 'najlepši momak kojeg je ikad upoznala'. Poslušajte njenu ispovest.

- Draga Kolen, udata sam s dvoje dece i volim svog supruga, ali usredsredila sam se na supruga dobre prijateljice koji je zapravo najlepši momak kog sam ikad upoznala. Toliko me privlači i ne mogu se nositi s krivnjom jer je i moja prijateljica neverovatna osoba.

- Mislim da nikada ne bih bila dovoljno glupa da se ponašam prema tim osećajima i uništim svoja prijateljstva i brak, ali o tom čoveku puno razmišljam i hvatam svaku priliku da ga vidim. Možete li mi dati savet?

Savetnica Mirora odgovorila je:

- Da, nemojte ići daleko. Morate pogledati vlastiti život i razraditi ono što vam treba. Možete nekoga voleti, ali ne znači da je sve u redu i imate sve što želite od veze, pa pogledajte šta nedostaje. Možda se muž vaše prijateljice odnosi prema njoj na način na koji biste želeli da se vaš suprug ponaša prema vama.

- Pazi, tuđa trava se uvek čini zelenijom. Ovo mi zvuči kao velika zaljubljenost, zato se usredsredite na ono što imate i razmislite o svemu što biste potencijalno mogli izgubiti idući dalje s tim osećajima.

(Espreso, Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.