AKO STE ZALJUBLJENICI U VOĐENJE LJUBAVI OVO MORATE DA ZNATE: Tantristička praksa doneće vam VIŠESTRUKE orgazme!
Tantristička praksa osvaja srca parova, Foto: Profimedia

ZA BOLJE VEŠTINE U KREVETU

AKO STE ZALJUBLJENICI U VOĐENJE LJUBAVI OVO MORATE DA ZNATE: Tantristička praksa doneće vam VIŠESTRUKE orgazme!

Novi oblik se*sualnog odnosa osvaja svet

Objavljeno:

Tantra se zapravo definiše kao skup iskustva sastavljenih od hinduističkih i budističkih religijskih tekstova, a koja uključuju mantre, meditaciju i jogu. Ta tantra nema veze sa se*som, a tantra prilagođena i praktikovana na zapadu uglavnom je usmerena na dodir i seksualnost.

Smatra se kako je takav seksualni oblik tantre na zapadu razvijen tokom seksualne revolucije, početkom 60-ih godina prošlog veka, a popularizovao ju je slavni indijski guru Bhagwan Shree Rajneesh Osho. Tantristi su smatrali da ispravnim usmeravanjem seksualne energije mogu doseći blaženstvo. Bračni par opisuje svoje iskustvo orgazama koji traju i do 18 sati. Tantrička praksa omogućuje zaobilaženje lokalnih orgazama (ejakulacija kod muškaraca i klitorisni orgazam kod žena) i prepuštanje višestrukim orgazmima celog tela. Na taj način nivoi oksitocina, dopamina i endorfina ostaju visoke i nakon odnosa, a prolaktin ostaje nizak, dok je kod klasičnog seksualnog odnosa razina hormona obrnuta. Rezultati tantričkog se*sa su stalni rast uzajamne privlačnosti, doživljavanje novih energetskih razina tokom odnosa i sve dublja emocionalna povezanost para.

Krevet
foto: Profimedia

Što je zapravo tantrički se*s? Tantra nije samo se*s, to je filozofija načina života koja uključuje razne duhovne koncepte. Ona uključuje jogu, meditaciju, život u trenutku i tehnike disanja. Sama svrha tantre je dublja povezanost nas samih ili povezanost s partnerom.

Tantričkim se*som se istražuje telo partnera, ali i vlastito. Sam seksualni odnos je polagan, pridaje se pažnja svakom pokretu te je potrebno uzeti dovoljno vremena i ne žuriti. Takođe, fokus treba biti na tom trenutku, što nekada može biti teško. Važan dio tantričkog se*sa je i disanje. Sama svrha tantričkog se*sa je da su oboje partnera prisutni u trenutku, da ne misle o drugim stvarima, da zajedno isprobavaju različite poze i uživaju. Muškarac ovom vrstom odnosa može naučiti kontrolisati i odgađati ejakulaciju, dok kod oba pola može doći do multiplih orgazama.

Kako praktikovati tantrički se*s? Za praktikovanje tantre nije uvek potreban partner jer ovo može biti i individualna praksa otkrivanja vlastite seksualnosti. Kako bi uživala u tantričkom se*su, potrebno je pre svega napraviti nekoliko stvari. Tantra čuva polne organe i potiče duhovno sjedinjenje partnera.

Bonus video:

09:07

ESPRESO INTERVJU: Filip Vukosavljević

(Espreso/ Miss7zdrava)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.