Ako muškarac govori ovih 10 stvari, onda je za vas zauvek tu! (GIF)
Foto: Profimedia

ljubav na njegov način

Ako muškarac govori ovih 10 stvari, onda je za vas zauvek tu! (GIF)

Lako je otkriti da li ste konačno našli pravu osobu koja će biti uz vas i kada se smejete i kada vam suze rone niz lice
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada muškarac sretne ženu za kojom je tragao čitavog života, to menja čitav njegov svet. Zauvek. A to se uvek dešava neočekivano i kada zaista voli onda to traje zauvek.

Kakva je vaša veza? 6 razlika između požude i ljubavi (FOTO)

Po Platonovoj priči naš predak je podeljen na dve polovine, i osuđen je da večno traga za svojom drugom polovinom da bi se opet upotpunio u pun krug.

5 tajni koje odmah morate otkriti partneru (FOTO) (GIF)

Ako je muškarac pronašao onaj savršeni cvet usred pustinje, on ga nikada neće napustiti. Ako ste to vi, on o vama uvek može reći ovo...

Da li treba da tražite partnera ili da čekate da on nađe vas? (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Ako ne može, onda ipak niste jedno za drugo...

1. Ona me podržava

Svakom muškarcu treba žena koja ima mudrosti da mu pomogne da uspešno korača kroz život. Često možete čuti da pored uspešnog muškarca stoji još i uspešnija žena, što je apsolutno tačno. Žena u muškarčev život unosi smisao i smernice, baš onako kako on unosi u njen.

foto: Profimedia

2. Ona je prelepa

Lepota leži u mislima posmatrača. Ako je ona njemu najlepša žena koju je ikad video, onda muškarac ostaje uz nju. Postoje ljudi koji obraćaju previše pažnje na nečiji fizički izgled, a ima i onih koji se bune protiv ideje da je spoljašnja lepota najvažnija.

foto: giphy

Ljudska bića mogu uživati u međusobnoj lepoti, dokle god su u mogućnosti da je vide. Kada vam muškarac kaže da ste najlepša na svetu, on ne misli samo na vašu spoljašnjost, već i na ono što je unutar vas.

foto: Profimedia

3. Ona je dobra i pažljiva

Ako žena ne nosi toplinu u svom srcu, onda ona ne može imati ono posebno mesto u životu muškarca. Jer ljubav njegovog života je žena koja se o njemu brine (kao i on o njoj) i to u svakom smislu te reči.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.