Ne ide to! 3 muškarca koji nikako nisu materijal za brak, ma koliko ih ti volela! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

kakav je vaš?

Ne ide to! 3 muškarca koji nikako nisu materijal za brak, ma koliko ih ti volela! (FOTO) (GIF)

Zaljubiće se sigurno, ali definitivno ne u vas... Ovo su idealni momci za nešto kraće, ali ne i za ozbiljne veze

Objavljeno:

Kome biste prvo pomogli na ovoj slici? To otkriva nešto jako zanimljivo o vama... (FOTO)

Američko istraživanje je otkrilo da više od polovine muškaraca u dobi od 21. do 34. godine želi da se što pre oženi i da ima decu. Brak pruža brojne prednosti za muškarca, poput redovnog seksa, ispunjenog slobodnog vremena sa partnerkom i mogućnosti osnivanja porodice. Ali nisu svi muškarci tako savršeni za brak.

Nisu baš svi muškarci stvoreni za duge staze, ma koliko vi to pokušavale da promenite. Ovi su idealni za nešto kraće, jer će vas dugoročno samo povrediti.

3 muškarca koji nikako nisu materijal za brak, ma koliko ih ti volela!

foto: giphy

1. Zločesti dečko kog si ‚‚uspela" da smiriš Zločesti momci uvek ostaju zločesti momci. Čak i ako ste uspeli da ga uverite da je veza baš ono što mu treba, dugoročno će ta veza početi da mu smneta jer nije stvoren za takve stvari.

foto: profimedia

2. Frajer kog već dugo čekaš

Onaj koji nikad nije dovoljno zainteesovan ili dovoljno slobodan, ali uvek vam daje nadu da će jednom možda biti. Iako mislite da je čekanje romantično, samo traćite svoje vreme jer je on i kratkoročno i dugoročno nezainteresovan.

foto: giphy

3. Prijatelj s povlasticama On jako dobor zna da od vas u budućnosti neće biti ništa, ali znate li i vi? Veliki broj žena živi u uverenju da će se njihov ‚‚fuck buddy” kad-tad zaljubiti u njih. Zaljubiće se sigurno, ali definitivno ne u vas.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.