3 pitanja kojim ćeš uplašiti svakog frajera! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

nema veze s ljubavlju

3 pitanja kojim ćeš uplašiti svakog frajera! (FOTO) (GIF)

Ma koliko dobro da ga poznajete, ili bar tako mislite, postoje pitanja na koje će uvek izbegavati da vam odgovori ili bar neko vreme

Objavljeno:

Kako je Nikola Tesla trenirao duh i podmlađivao telo? (FOTO) (GIF)

Mislite da možete sve da ga pitate, ali nije uvek sve tako. Poneka pitanja mogu da uplaše muškarce, pogotovo ako ste na početku veze. A ta ista pitanja će ih plašiti i ako ste u dugačkoj vezi, jednostavno ne mogu da pronađu prave odgovore na njih, a to nema veze sa ljubavlju koju gaji prema vama.

Normalno je da s napretkom veze i pitanja koja postavljate partneru postaju teža. Ali, bez obzira na stadijum vaše veze, ovo su tri pitanja od kojih muškarci baš uvek strepe.

foto: giphy

1. Kada ću upoznati tvoje roditelje?

Važno pitanje u svakoj vezi, ali muškarci ipak svaki put strahuju od njega. Ovo pitanje za njih je komplikovano jer njihov odgovor ne ovisi zavisi samo od stanja vaše veze, nego i od njihovog odnosa s porodicama.

foto: profimedia

2. Gde nas vidiš za pet godina?

Pitanje koje nikako ne treba da pitate na početku veze, nego kada ste već u ozbiljnoj vezi, kada se već dovoljno se dobro poznajete i kada je vreme da počnete da razmišljate o zajedničkoj budućnosti. Ali, za muškarce je i dalje poprilično intenzivno jer to znači da moraju da imaju viziju o budućnosti, i to o budućnosti s vama.

foto: giphy

3. Kakvo je finansijsko stanje?

Ovo pitanje koje zastrašuje većinu muškaraca i uvek ih iznenadi. Ali, važno je već na početku započeti razgovor o novcu jer su finansije bitan deo svake veze.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.