POSTOJE RAZLOZI KOJE VAM NIKO NEĆE REĆI VEĆ ĆE VAS SAMO OSTAVITI: Čak će i vaši prijatelji ćutati o tome
Foto: Profimedia

POREKIDI SU BOLNI

POSTOJE RAZLOZI KOJE VAM NIKO NEĆE REĆI VEĆ ĆE VAS SAMO OSTAVITI: Čak će i vaši prijatelji ćutati o tome

Iako zaslužujete da vas tretiraju kao fantastičnu damu, ne zaboravite paziti na svoje ponašanje

Objavljeno:

Prijatelji vam većinom čuvaju leđa, posebno posle raskida, pa im je ponekad teško iskreno da kažu da je problem u vama, pogotovo kada vide da vas uvek i iznova ostavljaju.

Trebate da čujete istinu. I dok su prijatelji izvrsni za zabavu, mali beg, noćne izlaske u grad i kao podrška, ali kada se radi o tome zašto ljubavnici odlaze od vas, ne možete im uvek verovati da će vam reći istinu.

Najčešći razlozi za prekid:

1. Nikad ne kažete ‘hvala’ Iako zaslužujete da vas tretiraju kao fantastičnu damu, ne zaboravite paziti na svoje ponašanje. Izlasci iziskuju vreme, trud i novac, stoga dajte partneru do znanja da cenite ono što čine za vas. Reći ‘hvala’ traje dve sekunde i čini razliku u tome što osoba oseća prema vama. Isto biste očekivali i da ste učinili nešto lepo za njih, pa svakako uzvratite uslugu.

2. Niste dobri prema drugima Ako ste bili grubi prema konobaru, vaš pratilac je to sigurno primetio. Ako ste bili u kupovini i oštro razgovarali s prodavačicom, takođe je primijetio. Ako se prema drugima nastavite odnositi bez poštovanja, oni misle da ćete se tako na kraju ponašati prema njima, a to nije nimalo privlačno.

3. Grubi ste prema njima i njihovim prijateljima Uzajamna ljubaznost i poštovanje pomažu da veza funkcioniše. Ne postoji opravdanje da se prema nekom ponašate nedolično, odnosno nepristojno. Kad bi s vama razgovarali na taj način, ne bi vam se svidelo. Ovo funkcioniše u oba smera.

4. Uvek želite sve po svom Iako je fantastično biti nezavisna žena, deo toga je biti obziran prema drugima, njihovim željama i potrebama. Partner je osoba do koje vam je jako stalo, stoga mu nemojte naređivati. Deo odnosa u kojem su odrasle osobe uključuje kompromis, izmenjivanje i međusobno postupanje s dostojanstvom i poštovanjem.

5. Osramotili ste ih pred njihovim prijateljima Bilo da se radi o flertu s prijateljima ili preteranom piću, radi se o onom neugodnom osećaju kada vidite da se par ponaša neprimereno – nemojte da budete taj par. Nemoj sramotiti partnera. Ne žele tražiti opravdanja za vas ili se izvinjavati za vaše grubo, glupo ili neljubazno ponašanje, piše YourTango.

01:41

ĐOLE MI JE BIO PRVA LJUBAV, PRVE PARE OD PEVANJA SAM POTROŠILA NA OVO! Slavica Ćukteraš iskreno o svojim počecima za Kurir TV

(Espreso/Your Tango)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.