STRUČNJAK OTKRIO KAKO MUŠKARCI LAŽIRAJU ORGAZAM: "Pljuju u ruku pa TRLJAJU po telu", jedno je GNUSNA LAŽ
Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

stručnjak se oglasio

STRUČNJAK OTKRIO KAKO MUŠKARCI LAŽIRAJU ORGAZAM: "Pljuju u ruku pa TRLJAJU po telu", jedno je GNUSNA LAŽ

I muškarci često lažiraju orgazam, to nije slučaj samo kod žena, a evo kako oni to rade

Objavljeno:

Rasprostranjeno je mišljenje da većinom žene glume vrhunac u krevetu, međutim ova vrsta glume prisutna je i kod muškaraca, i to čak kod jedne trećine njih kako je otkrilo najnovije istraživanje poznatog brenda za prezervative.

U studiji u kojoj je učestvovalo 2.000 muškaraca, 32 odsto njih priznalo je da su u nekom trenutku glumili u spavaćoj sobi, u poređenju sa 43 procenata žena. Ali, postavlja se pitanje - zašto?

Drugo istraživanje iz 2010. godine sa Univerziteta u Kanzasu otkrilo je da muškarci to rade uglavnom kako ne bi povredili svoje partnerke, pogotovo kada je reč o samopouzdanju i emocijama. Naravno, pored toga postoje različiti uzroci zašto muškarac ne može da doživi vrhunac, te mora da odglumi, kao što su stres, umor, bolesti, zloupotreba alkohola, kao i određeni lekovi.

Seks
foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

Prema mišljenju stručnjaka za intimne odnose, Aliks Foks, uspeh lažnog vrhunca zavisi od spretnosti ruku i brzog razmišljanja. Pa tako, ukoliko tokom intimnog odnosa koriste kondom, oni vrlo lako mogu da ga bace nakon istog, tako da njihova partnerka i ne primeti da je prazan.

"Čak i bez zaštitnih kontracepcijskih sredstava više muškaraca mi je reklo da su suptilno pljunuli u svoje ruke, a zatim obrisali pljuvačku u na posteljinu ili tela svojih partnerki u nadi da će to da bude zamena za ejakulaciju", otkriva stručnjak i dodaje da je bilo slučajeva da se muškarci čak brišu donjim vešom ili majicom, pod izgovorom da ne žele da uprljaju posteljinu.

Ukoliko istina izađe na videlo, može da bude i prilično neprijatno, ali i ponižavajuće. Zato je važno ne stideti se razgovora sa svojom polovinom, ukazati na probleme, želje i potrebe i porazgovarati o njima.

Bonus video:

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.