7 znakova da vas on nikad neće zaprositi! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Nije za ozbiljnu vezu

7 znakova da vas on nikad neće zaprositi! (FOTO) (GIF)

Možda je vreme da raskinete i pronađete nekog ko će vas više voleti, jer vas ovaj nikad neće oženiti
Objavljeno:

Velika srca vole, mala traže da budu voljena! 15 najlepših citata Rabindranata Tagorea! (GIF)

Neki muškarci imaju problem s ozbiljnijim vezama, zbog čega se retko kad žene svojim devojkama. Čak iako veza traje dugo i ako je žena spremna za brak, može se desiti da nakon razgovora o tome ostane sama.

Takvih muškaraca je sve više, a da li je i bvaš takav. Možda do sada niste razmišljali u tome, ali ako vaš dečko ima neku od ovih sedam osobina, neće vas oženiti. Možda je vreme da raskinete i pronađete nekog ko će vas više voleti.

foto: giphy

7 znakova koji otkrivaju muškarca kom brak nije na pameti

1. Ostavlja vas da samu na zabavama

Muškarac koji ima problema s vezivanjem svoju devojku rado „pokazuje“ na zabavama, ali ne provodi previše vremena u njenom društvu, tvrdi psiholog Laurel Hous, autor knjige "Screwing te Rules: The No-Games Guide to Love". Umesto toga ostavlja je da se sama snalazi na zabavi.

foto: giphy

2. Uvek želi da nešto radite zajedno

Odvodi vas u restorane, na izložbe i druge ekstravagantne dejtove, ali nikad ne predlaže da ostanete kući i ne radite ništa? Ovakav tip muškarca voli da se opusti od stresnog dana sam, i tu nema mesta za druge osobe, kao ni u drugim stvarima poput kupovine svakodnevnih namirnica, ističe Laurel Hous.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.