GLUMICA ŠARČEVIĆ ZNA SVE O HOLIVUDSKOM PRIJATELJSTVU DŽONI DEPA I IERVOLINA: U novoj knjizi SVE otkriva (FOTO)
Nevena Šarčević i Ugo di Tulio, Foto: Privatna arhiva

srpsko izdanje knjige pisca uga di tulia ugledaće svetlost dana!

GLUMICA ŠARČEVIĆ ZNA SVE O HOLIVUDSKOM PRIJATELJSTVU DŽONI DEPA I IERVOLINA: U novoj knjizi SVE otkriva (FOTO)

Srpska glumica i prevodilac Nevena Šarčević prevela je sa italijanskog na srpski knjigu "Od Kasina do Holivuda", pisca i filmskog kritičara Uga di Tulia. Srpsko izdanje ove knjige ugledaće svetlost dana

Objavljeno:

Knjigu o životu Andree Iervolina, koji dovodi Džoni Depa u Beograd, prevela je lepa glumica Nevena Šarčević koja zna sve o njihovom prijateljstvu!

Srpska glumica i prevodilac Nevena Šarčević prevela je sa italijanskog na srpski knjigu "Od Kasina do Holivuda", pisca i filmskog kritičara Uga di Tulia.

Srpsko izdanje ove knjige ugledaće svetlost dana.

Nevena Šarčević
foto: Privatna arhiva

Knjiga je biografskog karaktera i govori o životu Andree Iervolina, holivudskog producenta koji je otvorio firmu u Beogradu.

Ovaj čuveni producent otvorio je studio u našoj zemlji. U studiju, u kome će biti zaposleno nekoliko stotina ljudi, snimaće se filmovi koji će biti gledani širom planete.

Glumica Nevena Šarčević zna kako su se Andrea Iervolino i Džoni Dep upoznali.

Glumicu i prevodioca Nevenu Šarčević pitali smo sve o životu holivudskog producenta.

Nevena Šarčević
foto: Privatna arhiva
Nevena Šarčević
foto: Privatna arhiva

Kako je upoznao Lady Bacardi i Džoni Depa piše u knjizi, a Nevena je prva saznala!

- Posao prevodioca je kreativan, ali izuzetno naporan i zahtevan i pun odgovornosti. Radili smo knjigu tri meseca. Merili smo svaku reč po ceo dan, dok ispred kamera možete improvizovati i šarmirati kada zatreba, a u prevodilaštvu nema tog luksuza! Iza prevoda stoji vaše ime, ali ne i slika i to mora biti prvoklasno urađeno, čini mi se sa većom odgovornošću pride. Sintaksa je bila težka u knjizi "Od Kasina do Holivuda", profesora Uga di Tulia. Zadovoljstvo mi je bilo prevesti knjigu kao projekat koji mi je dodelio Andrea Iervolino. Saznala sam sve o njegovom životu, kaže glumica za portal Espreso.

Nevena Šarčević
foto: Printscreen/Instagram/nevenasharcevic

Knjiga o životu Andree Iervolina govori i o sreći i o tuzi jednog mladog producenta koji je rodom iz sela. Njegova želja je da ostvari svoje snove i dođe do vrha svetske kinematografije, čak do Holivuda, čak do Beograda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.