Djanseri, u petak svi u KST: Block Party ponovo u Beogradu! (VIDEO)
Foto: Klub Studenata Tehnike

NAJBOLJA ŽURKA U GRADU

Djanseri, u petak svi u KST: Block Party ponovo u Beogradu! (VIDEO)

Beogradska publika će 26. avgusta u bašti kultnog KST, posle dužeg vremena biti u prilici da čuje DJANS kolektiv, nastupiće bend Kurtoazija, kao i rep ikone svoje generacije Arafat i Marlon Brutal
Objavljeno:

Ljubitelji modernog zvuka Jamajke, dobrog ritma i plesa mogu da krenu da se raduju, jer Djans Block Party nakon više od godinu dana dolazi u Beograd!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Beogradska publika će 26. avgusta u bašti kultnog KST, posle dužeg vremena biti u prilici da čuje DJANS kolektiv (ex Blaya DUB Playa), koncertnu atrakciju Zvezde Grajma i Gazda Paju, jedno od najvećih imena domaće rep scene.

Za podršku će biti zaduženi jamajčansko - srpski DJ kolektiv "Couple Up"(Shone Al Capone i Tommy T) grupa Kurtoazija, koja će predstaviti singlove sa svog najnovijeg albuma "Tu", a specijalni gosti biće rep ikone svoje generacije - Marlon Brutal i Arafat.

Očekuje nas lud provod uz još pratećih sadržaja, poput takmičenja u twerkovanju i brejku, te miss mokre majice, u zavisnosti od vremenskih uslova i broja prijavljenih. Organizatori najavljuju još 2 gosta iznenađenja, ali nisu želeli da nam otkriju o kome se radi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.