2 Days 2 Ways: Leto nikako nije gotovo! Zezanje na Adi tek počinje!
Foto: Promo

Loodilo

2 Days 2 Ways: Leto nikako nije gotovo! Zezanje na Adi tek počinje!

Klub Klagenfurt Bungee Ada vam predstavlja mini festival pod nazivom 2 Days 2 Ways
Objavljeno: 17:04h

Legendarni open air prostor na Adi Ciganliji ponovo radi i predstavlja vam prvoklasne večeri sa dva elektronska muzička pravca.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Petak je rezervisan za Retro Psytrance i to onaj najbolji,od 2002. do 2010. godine kada su po Srbiji i svetu izbačeni najkvalitetniji i najslušaniji muzički projekti. Za mix pultom će se naći jedni od najboljih i cenjenih Dj-eva domaće scene.

Petak 26. Avgust

== Rewind Moments == Progressive & Retro Psytrance

foto: Promo

LIne up :

PECINAC // Psychofusion org. CUNE // Psychofusion friend ALEX // Stara Skola MILOSH RELOAD // Digital Chemistry BOKI // Psychologic

Subota je Techno veče i to ne bilo kakvo,već iskusno,melodično sa jakim bass line-om koji će vas kroz noć najmanje ostaviti ravnodušnim.Na mix pultu je spoj mladosti i iskustva,zvezde koje dolaze i iskusni klaberi na dens floru vam provereno neće dati vremena za pauzu.

Ulaz je potpuno besplatan,promotivne cene pića kao i atmosfera pored vode sigurno vrhunska.Iskoristite priliku da se sklonite malo iz grada jer ovaj događaj to sigurno zaslužuje.

Subota 27. Avgust

== TechnoDrome ==

foto: Promo

Line up : Calavera & Manya // Mad Mole Music / Pacha Recordings / Taylor Made Record BiGFiLL GRANDPA NEBOJSA KOSTIC // Good Old Records

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.