Marko Mandić: Ne smem da otkrijem na čiju se kevu ložim, a od riba se branim tajnom tehnikom! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Espreso intervju nedelje

Marko Mandić: Ne smem da otkrijem na čiju se kevu ložim, a od riba se branim tajnom tehnikom! (VIDEO)

O tome kako je počeo da se bavi muzikom, o svojim pesmama i novom albumu, pričao je u intervjuu za naš portal mladi pevač
Objavljeno:

Marko je sarađivao sa momcima iz MVP-ja, sa Gazda Pajom, Sarom Jo, Vojketom iz Đansa i svaka od njihovih zajedničkih pesama prerasla je u veliki hit. Njemu su sve ove saradnje bile podjednako drage.

- Ne bi da delim, sve su saradnje super. Svaka je posebna, svaka je drugačija. Zavisi od pesme, zavisi od čoveka. To su super avanture kada tako sarađuješ sa nekim. Upoznaš nekog drugog i kako on razmišlja o muzici, tako da je to uvek super stvar - kazao je Marko.

A o tome sa kim bi još sa domaće scene napravio neki duet, Marko je rekao:

- Baš sam hteo da se to desi i to se desilo na albumu. Gost na albumu nam je Vikler Skaj na dve pesme i takođe hrvatski reper Fil Tilen. To su neke stvari koje sam hteo i ostvarile su se.

S obzirom da mu se ovaj san već ostvario, sledeći na Markovoj listi željenih kandidata za saradnju jeste Stromae.

foto: Filip Plavčić

S obzirom na miks različitih muzičkih žanrova koji je očigledan u Markovoj muzici interesovalo nas je koju muziku on privatno sluša.

- Slušam sve. Najviše slušam rokenrol, ali šta god da i od tih žanrova koje imam u svojoj muzici da upadne i da je dobro, uvek poslušam - rekao je Marko.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.