Fatalna 2016: 8 srpskih i svetskih ikona koje su nas napustile ove godine! (FOTO) (VIDEO)

Kraljevi zauvek!

Fatalna 2016: 8 srpskih i svetskih ikona koje su nas napustile ove godine! (FOTO) (VIDEO)

Ove zvezde su ostavile trag koji će teško biti izbrisan, a zajedničko im je i da su umrli u fatalnoj 2016. godini, koja je za svega nepunih pet meseci odnela čak osam velikana
Objavljeno: 09:05h

Na našu veliku žalost, 2016. godiinu su obeležile smrti velikih svetskih, ali i domaćih zvezda. 1. Muzičar Prins preminuo je na svom imanju u Minesoti u 58. godini. Iako detalji još uvek nisu poznati, priča se da je slavni muzičar dugo "vukao" grip koji ga je na kraju koštao života. Naravno, tu je i sveprisutna teorija o konzumiranju droge. Može li bizarnije? 2 verzije smrti Prinsa, ali pravi šok je mesto na kom je umro! (FOTO)

Verujemo da ne postoji osoba koja nije čula za njegov hit, "Purple rain". Šok i tuga na estradi: JK, Kičić, Georgiev... Ovako su se naše zvezde oprostile od Prinsa! (FOTO)

Dejvid Bouvi nakon 69. rođendana, okružen svojom porodicom, nakon što se 18 meseci hrabro borio s karcinomom.
Dejvid Bouvi - omaž ikoni koja je išla ispred svog vremena! (FOTO)
proslavio je bio singl "Space Oddity" iz 1969. koji je zbog spuštanja na Mesec imao velik uspeh.
poslednje originalne pojave, nakon što je preminuo Lemi Kilmister. Toliko su veliki da im se može: Motorhead lansirao svoj viski! (FOTO)
grupe "Motorhead" od osnivanja 1975. godine.
Doris Roberts američkoj seriji "Svi vole Rejmonda" glumila Rejmondovu majku, takođe je preminula i ostavila veliki broj fanova u žalosti. Zbog nje smo se slatko smejali! Preminula poznata glumica koju smo svi obožavali! (FOTO)
Screen Actors Guild i još tri nominacije za Emi, što dosta govori o njenom talentu i glumi.
Marinko Madžgalj
s kojom ima ćerku, a s partnerkom Lanom ima još jedno dete. Slomiće vam se srce kad čujete zbog čega je Miru Banjac sramota posle smrti Gage i Madžgalja!
pokazavši svoje umeće, a imao je i pevačku karijeru.
Dragan Nikolić (71) preminuo je u bolnici u Beogradu posle duge i teške bolesti. Smrt Gage Nikolića pomirila Lauša s našim glumcem koji ga jedini mrzeo zbog ubistva u CG!
filmovima “Kad budem mrtav i beo”, te “Život je lep” iz 1967. godine. Poznat je i po ulozi u TV-seriji “Otpisani”, a mnogi i danas pamte njegovu ulogu Prleta.
balkanska diva, kraljica evergrina s nezaboravnim rasponom glasa - Lola Novaković, umrla je u svom rodnom Beogradu.
1962. godine je s kompozicijom "Ne pali svetla u sumrak" osvojila 4. mesto na takmičenju za "Pesmu Evrovizije".
Dušan Golumbovski, prepoznatljiv po ulozi beskrupuloznog Ozrena Soldatovića u serijama “Srećni ljudi” i “Bela lađa”, takođe je preminuo ove godine. Istinska legenda! Zbog ove važne osobine, Ozren staje u red sa Perom Kraljem i Pajom Vuisićem!
Printscreen/RTS
briljantnih uloga na scenama Narodnog pozorišta i Pozorišta na Terazijama.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.