Svaka čast, BS armijo! Ovo što je BG sindikat uradio - do sada se nije desilo u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Sve gori!

Svaka čast, BS armijo! Ovo što je BG sindikat uradio - do sada se nije desilo u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Beogradski sindikat je bez cenzure popljuvao situaciju u Srbiji i političare koji nas godinama tlače - i to nije moglo da prođe neprimećeno!
Objavljeno:

"Beogradski sindikat" je juče izbacio novu hitčinu "Sistem te laže", koja je za svega 24 sata dostigla milion pregleda na "You Tubu", što je nešto što se ne pamti u Srbiji! Momci iz Sindikata su ovog puta zaista "oduvali" konkurenciju, a pritom su, u svom fazonu, poslali i više nego jasnu poruku. B*lje uvalili u vile na Dedinju, a mi? Zbog ovih stihova je pesma BG sindikata zapalila internet! (VIDEO)

Printscreen/Youtube/
Borba protiv cenzure, poslušnika i opšte pasivnosti društva čine krucijalne stvari za koje se ova poznata grupa zalaže. "Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba od rođenja do groba zato ustani odmah!" A još smo divljina! BG sindikat slavi 17. rođ, a ovih 17 pesama znaju i oni koji ih mrze! Još jedan dokaz, koliko je koliko pesma uspešna govori i činjenica da se pojavljuje na samom vrhu u google pretrazi i to maltene odmah čim se ukuca slovo - S. Nakon što smo proverili na nekoliko kompjutera, uverili smo se koliko je pesma, "Sistem te laže" zapravo popularna.
Masakr na sv. Trifuna! THCF upalili vremeplov i vratili nas
u devedesete, ali Ne brinite! (VIDEO) Pa, šta reći, sem - BRAVO BS! Njihove citate koriste i Delije i Grobari. Evo kako na to gleda Beogradski sindikat! (VIDEO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.