Nismo ih videli 100 godina: Gde su i šta danas rade najveće zvezde Trećeg kanala! (II deo)  (FOTO)
Foto: Ilustracija

Zvezde iz prošlog veka

Nismo ih videli 100 godina: Gde su i šta danas rade najveće zvezde Trećeg kanala! (II deo) (FOTO)

Ako ste mislili da smo vam prvim tekstom o Trećem kanalu otkrili sve o njegovim nekadašnjim zvezdama, grdno se varate. U ovom nastavku ćete saznati ko je postao vitez, ko se zamonašio, a ko, na žalost, nije više među živima

Objavljeno: 11:25h

4. Dijana Planjanin

Printscreen Youtube

Večito nasmejana Dijana bila je Kaličaninova partnerka u emisiji Animania gde su se večito nešto podbadali i kikotali. Osim te emisije učestvovala je u još nekoliko projekata na Trećem kanalu. Posle matične televizije nije se više pojavljivala na malim ekranima.

Prema informacijama do kojih smo došli Dijana je udata i već nekoliko godina živi u Moskvi. 5. Milorad Mandić Manda

foto: Print Screen Youtube

Snimao je Milorad Mandić Manda i serije i filmove pre Trećeg kanala, ali je tek dečija emisija "S one strane duge" doprinela eksploziji njegove popularnosti.

Generacije s kraja 80-ih više nisu imale Branka Kockicu, Paneta i Gocu ili Acu poštara, pa je Manda došao kao kec na jedanaest da popuni tu prazninu. Bataljoni dece dolazili su nedeljom prepodne u studio da vide svoj junaka i da ih, ako imaju sreće, Manda priupita čuveno "da li si se ti to nama zaljubiška?". Zanimljivo je da se u toj emisiji pojavila i devojčica koja će kasnije izrasti u jednu od naših najlepših glumica.

Scenarija u "S one strane duge" gotovo da nije bilo, već se sve zasnivalo na glumčevoj improvizaciji i dečijoj iskrenosti. Bez obzira na tanak predložak, Mandin termin se sve više rastezao zbog odlične gledanosti. Koliko je emisija bila važna dokazuju i novogodišnji spotovi u kojima su učestvovali svi važniji rok muzičari tog vremena.

Glumačke obaveze su kasnije odvukle Mandića sa televizije, a o filmovima i serijama koje je u međuvremenu snimio, ne treba trošiti reči. Do kraja života оstao blizak deci - bio je upravnik je pozorišta Boško Buha, a preminuo je na sceni 15. juna 2016. tokom predstave "Petar Pan".

foto: Dragan Kadić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.