Za FOREST FEST se gradi most do džinovske pećine!
Foto: PR

Odlična organizacija

Za FOREST FEST se gradi most do džinovske pećine!

Novi festival koji će se održati od 8-12 juna u selu Paštrić, nedaleko od Valjeva na samoj obali reke Ribnice polako osvaja srca ljubitelja festivala!

Objavljeno: 11:16h

Sa ciljem da posetiocima pruži vrhunski audio vizuelni ali i turistički ugođaj, ovaj festival će ugostiti preko 70 umetnika iz Srbije i celog sveta, a nesvakidašnjem spoju netaknute prirode i trance muzike priključiće se i novo-izgrađeni most preko kojeg će posetioci direktno ulaziti u pećinu!

foto: PR

Ove godine u saradnji sa opštinom Mionica biće završen veliki metalni most koji će preko reke Ribnice voditi do džinovske Ribničke pećine.

Opština Mionica ima za cilj da načini ovaj neotkriveni lokalitet u Srbiji jednom novom turističkom atrakcijom. Jedan od tih turističkih proizovda je upravo novi festival FOREST FEST koji će ove godine ugostiti izvođače, izdavačke kuće i umetničke organizacije iz Srbije koji će predstaviti najrazličitije žanrove kao što su: Etno trance, Psychedelic trance, Goa Trance, Morning trance, Ambient, Chill out, Dub, Alternative… Na FOREST FEST-u nastupiće svetske zvezde: E-Mantra (Altar records), ASKARI (Dacru rec.), ELEUSYN (JOOF rec.), TROPICAL BLEYAGE (Dacru rec.), NIGHT HEX (Suntrip rec.)... i mnogi drugi poznati izvođači.

Osim u najboljem svetskom zvuku, posetioci će imati prilike da uživaju u velikom broju umetničkih sadržaja poput akrobacija sa vatrom, body-paintinga i prodajnih izložbi ručno rađenog nakita, odeće, gipsanih figura i slika, dok će hedonisti i ove godine imati priliku da isprobaju šumske sportove, vežbanje u prirodi, tretmane u Banji Vrujci...

foto: PR

Festival će čak ugostiti domaće i strane kulinarske majstore koji će na licu mesta praviti razne francuske, egipatske, srpske obroke i napitke.

Ljubitelji prirode će uživati u kampovanju pored reke, obilasku Ribničke i Šalitrene pećine, Muzeja kamena, Kumove česme, rodne kuće Živojina Mišića, Crkve Sv. Petra i Pavla i brojnih drugih lokaliteta.

Karte do kraja maja možete nabaviti po promotivnoj ceni od 2200 dinara u WIN WIN maloprodajnim objektima širom Srbije ili putem sajta www.ddtickets.rs. U cenu ulaznice uključeno je kamp mesto na samoj obali reke, besplatan parking, pristup Spomeniku prirode Ribnica i ulaz na svih pet dana festivala.

Za sva dodatna pitanja kao i informacije o prevozu koji će biti organizovan iz pojedinih gradova, posetite našu facebook stranicu www.forestfest.rs.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.