Spektakl za sve ljubitelje kvalitetne elektronske muzike: Molert i Hakbaj u Beogradu! (FOTO) (VIDEO)

Lud provod u najavi

Spektakl za sve ljubitelje kvalitetne elektronske muzike: Molert i Hakbaj u Beogradu! (FOTO) (VIDEO)

Švedska i Detroit zvezda gostovaće u beogradskoj hali "Depo" gde se očekuje da beogradsku publiku odvedu u neku drugu dimenziju
Objavljeno:

Nova "Apgrade" žurka zakazana je već 5. decembra u beogradskoj hali "Depo" pod oznakom "Apside", čija je namera da publici donese programski spoj drugačiji od ustaljenog. Jedan od najuglednijih predstavnika detroitske scene Majk Hakbaj i švedska zvezda u usponu Sebastijan Molert, poznat i kao član tandema "Minilogue", nastupiće zajedno u spoju dve različite generacije elektronske muzike koju vezuje jednako beskompromisan umetnički pristup. Domaću podršku pružiće naš producent Dejan Milićević, Gordan Paunović i Vlada Janjić. Ulaznice su u prodaji po ceni od 600 dinara.

M. Staggat
Majk Hakbaj ima besprekoran pedigre stečen na prestižnoj detroitskoj sceni, čiji je jedan od vodećih ambasadora u svetu. Hakbaj nije samo jedan od najcenjenijih disk džokeja „motornog grada“, već i jedan od njegovih najpredanijih učitelja i vlasnik legendarne prodavnice ploča „Record Time“ sa enciklopedijskom potkovanošću. Edukator iz Detroita, stalan je gost najvećih svetskih klubova kao što je berlinski Trezor, čiji je rezident i jedan od mostova dve scene.
J. Sundell
Sebastijan Molert je klasično obrazovan muzičar na klaviru, violini i orguljama. Molert je uspeo da prodrma svetsku elektronsku scenu, dobrim delom zaglavljenu u kreativnoj krizi, gde se u poslednjih nekoliko godina zvuk isuviše uniformisao.

Richie Hawtin, Nicolas Jaar, Loco Dice, Mathew Jonson, Function, Efdemin

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.