Meshell Ndegeocello zatvara Musicology Barcaffè Sessions spektakularnim klupskim koncertom (VIDEO)
Foto: Printscreen

Sjajno!

Meshell Ndegeocello zatvara Musicology Barcaffè Sessions spektakularnim klupskim koncertom (VIDEO)

Do kraja ovogodišnjeg izdanja Musicology Barcaffè Sessions preostalo je još samo dva koncerta i sigurno dve najveće zvezde serijala: Gregory Porter 20. arila, a svega nekoliko dana kasnije i Meshell Ndegeocello, 26. aprila.
Objavljeno: 15:11h

Meshell Ndegeocello će zatvoriti koncertnu seriju Musicology Barcaffè Sessions nastupom u klubu Bitefartcafe, 26. aprila. Ovo će biti njen prvi nastup u Srbiji, a na veliko zadovoljstvo beogradske publike, Meshell će predstaviti svoj jedanaesti album “Comet, Come to Me”.

Meshell kaže da je dobra u melodičnim i zvučnim stvarima, ali ne misli da ima mnogo toga da kaže. « Zaista uživam u slagalici koju pravim od tekstova pesama i melodija koje pišem za njih. Mislim da moja publika to prepoznaje. Veoma sam uzbuđena što nastupam u Beogradu, jer nikada ranije nisam bila ovde. Zaista je lepo znati da publika širom sveta prepoznaje i voli moju muziku.

Gregory Porter je jedan od onih istinskih džez glasova koji klize niz vaše uvo direktvo u dušu. O tome koliko srpska publika voli njegovu muziku najbolje svedoči činjenica da je zbog velikog interesovanja, koncert koji je prvobitno trebao da se održi u Bitefartcafeu, premešten u Dom Sindikata. Gerory kaže da ga to nije iznenadilo.

Muzika nosi univerzalno osećanje. Siguran sam da većina ljudi u Srbiji govori engleski, ali čak i da ne razumeju o čemu pevam, muzika ima moć dođe do svačijeg srca i duše. Poslednji put kada sam bio u Beogradu, baš na Musicology festivalu, osetio sam tu fantastičnu energiju. Jedva čekam da ponovim ovo iskustvo.

Musicology Barcaffè Sessions je događaj za sve one sa istančanim ukusom. A u ovako intenzivno muzičko iskustvo idealno se uklapa šoljica kafe vrhunskog kvaliteta. Prepustite se uživanju u najboljim notama i ukusu Barcaffè espresso kafe. Vidimo se 20. i 26. aprila na Musicology Barcaffè Sessions.

O Musicology Barcaffè Sessions

Musicology Barcaffè Sessions je posebna vrsta uživanja u muzici i samom koncertnom iskustvu. To nije festival sa masovnom posetom, već muzičko uživanje na kome skoro da možete dodirnuti svog omiljenog izvođača, festival koji vraća akcenat na samu muziku, umesto na šou i vizuelne efekte. Koncertni serijal je počeo u oktobru, nastupom The Brand New Heavies, a do sada su nastupile zvezde poput Hose Džejmesa, Slobodana Trkulje, Hindi Zahre, Kristine Branko i Šejun Kutija, u punom klubu Bitefartcafe.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.