BlackBerry menja pravac: Proizvodićemo satove i kućne aparate!
Foto: Reuters

nova zverka u kraju

BlackBerry menja pravac: Proizvodićemo satove i kućne aparate!

Spremni da nosite BlackBerry na ruci i koristite ga u kuhinji? Ne znamo da li će ovi proizvodi stići do Srbije, ali BlackBerry će ih svakako proizvoditi
Objavljeno:

Mobilni ogranak TCL kompanije, koja je preuzela BlackBerry, planira da proširi „uticaj“ BlackBerry robne marke i na nove uređaje, ne samo telefone.

Nakon iznenađujuće pozitivnog tromesečja BlackBerry kompanije, vlasnik imena i poslovanja BlackBerry-ja odlučio je da je pravo vreme da se najave novi uređaji koje će BlackBerry brendirati.

10 tehnologija koje će zauvek promeniti naš svet! (FOTO) (GIF)

Trebalo bi da se BlackBerry ime nađe na kućnim aparatima, pametnim satovima, narukvicama i drugim nosivim tehnologijama, pos terminalima (prodaje), tablete i medicinske uređaje.

U nekim sferama proizvodnje BlackBerry će potpisati samo zaštitu podataka (medicinski uređaji, recimo), dok će u drugim proizvod biti baš BlackBerry potpisan što se hardvera i softvera tiče, ali to če zavisiti od kategorije uređaja.

foto: Reuters

Ovim potezom TCL, vlasnik prava na korišćenje BlackBerry imena i patenata, pokušava da stvori BlackBerry ekosistem, koji će omogućiti lakše povezivanje uređaja u kući i van nje, preneo je portal TechnoBuffaulo (i nije prvoaprilska šala).

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.