PUPS počeo kampanju za beogradske izbore
Milan Krkobabić ,predsednik PUPS-a, Foto: aleksandar jovanović

Počelo je!

PUPS počeo kampanju za beogradske izbore

Taj dogovor predstavlja osnovu nove socijalne politike koju PUPS misli da realizuje u narednom periodu zajedno sa koalicionim partnerima - Srpskom naprednom strankom, Socijaldemokratskom partijom Srbije i svima onima koji stoje iza liste Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd.

Objavljeno:

Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) počela je danas predizbornu kampanju za izbore za Skupštinu grada Beograda sklapanjem sporazuma sa Udruženjem penzionera Beograda. Predsednik PUPS-a Milan Krkobabić rekao je novinarima da je postignut dogovor sa "reprezentativnim i respektabilnim udruženjem koje broje 128.000 penzionera od 400.000, koliko ih ima u Beogradu". Krkobabić je rekao da dogovor predstavlja temelj nove socijalne politike koja podrazumeva besplatan gradski prevoz za starije od 65 godina, dnevne klubove, dnevne centre, pomoć gerontodomaćica i vraćanje 13. penzije za one koj imaju manja primanja od 20.000 dinara.

"Taj dogovor predstavlja osnovu nove socijalne politike koju PUPS misli da realizuje u narednom periodu zajedno sa koalicionim partnerima - Srpskom naprednom strankom, Socijaldemokratskom partijom Srbije i svima onima koji stoje iza liste 'Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd'", rekao je Krkobabić.

Predsednik Udruženje penzionera Beograda Vasilije Belobrković rekao je da je zadovoljan i srećan što je udruženje sklopilo sa PUPS-om moderan program u oblasti socijalno-humanitarne delatnosti. Izbori za odbornike u Skupštini grada Beograda biće održani 4. marta.

BONUS VIDEO:

“Da se ne lažemo” o opasnom otpadu: U Srbiji 100.000 tona kancerogenog otpada

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.