SRPKINJA DOBILA POZIV DA PREDSTAVLJA ŠVAJCARSKU NA EVROVIZIJI: Pomenula je i Sašu Popovića, evo ŠTA JE TADA BILO
Pevačica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

EVO O ČEMU SE RADI

SRPKINJA DOBILA POZIV DA PREDSTAVLJA ŠVAJCARSKU NA EVROVIZIJI: Pomenula je i Sašu Popovića, evo ŠTA JE TADA BILO

Pesma Evrovizije svake godine privuče mnoge pažnje

Objavljeno:

Hrvatski predstavnik na "Evroviziji 2024" Baby Lasagna prosledio je nagradu koju mu je dodelila država zbog ostvarenog uspeha na takmičenju (drugo mesto u finalu).

Sva sredstva odlučio je da donira u humanitarne svrhe, o čemu se naširoko priča širom Evrope, a njegov gest oduševio je mnoge, uključujući i poznate ličnosti.

Naime, pevačica Milica Pavlović koja uskoro sprema koncert u Hrvatskoj sada je prokomentarisala Baby Lasagnu i otkrila da li je pratila Evroviziju ove godine:

- Apsolutno da sam pratila Evrosong. Ta euforija ne traje samo ovde, evo da vam prenesem pošto dolazim iz Beograda. Skoro svi moji prijatelji su glasali za Baby Lasagnu, kao i ja. Svim srcem sam bila uz Teya Doru jer mi smo poslali jednu mladu predstavnicu, školovanog glasa, dobro odgojenu i zaista je ona, po meni, briljirala tamo. Ali, susedski sam glasala za Hrvatsku. Ne da mi se dopao Baby Lasagna nego već danima pričam o njegovom nastupu, a nisam bila lenja pa sam malo izguglala i istražila kako se ponaša mimo kamere i mimo scene. I naišla sam, po nekoj mojoj proceni, na jednu skromnu personu, na jako dobro odgojenog dečka i aplaudiram i jedva čekam da vidim što će novo izaći iz njegove kuhinje. Osim lazanje, mislila sam na muzičku kuhinju - rekla je Milica.

Obzirom da bi Milicu Pavlović mnogi voleli da vide na sceni Evrovizije, pevačica je otkrila da li bi se prijavila za takmičenje, ali i da je više puta imala tu ponudu:

- Svi mi postavljaju isto pitanje, a meni to stvara takav stres i pritisak. Ja sam pre iks godina sa pesmom "Pakleni plan" bila pozvana od strane Saše Popovića da se prijavimo za Evroviziju, ali ja sam to odbila jer sam bila premlada. Onda sam 2017. dobila poziv od ljudi koji organiziraju takmičenje u Švajcarskoj, jer sam ja rođena tamo, i želeli su da se takmičim za pesmu za Evroviziju za tu zemlju. Ja sam tada promovisala album i uopšte mi to nije bilo ni na kraj pameti jer sam htela da budem odgovorna prema svojoj publici, da ispromovišem taj album i te pesme, odbila sam i tu ponudu. Tako da sada posle 12, 13 godina kad me opet neko pita, naravno da je najlepša moguća stvar da iza zastave svoje zemlje odete i da neko bar čuje za ove naše lepe, male zemlje tamo negde... Ja znam koliko posla imam sa svojim projektima, pesmama, a i sa svojim životom pa ne znam, iskreno, da li bih mogla da ispratim sve to što nosi učestvovanje na Evrosongu, ali ko zna, evo, neka ostane otvorena ta opcija - rekla je Milica, a preneo "Jutarnji.hr".

Bonus video:

05:16

Teya Dora ce ugostiti Bejbi Lazanju pre Exit-a

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/prenela.B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.